Hamarosan fekszek be pszichitriára, mi lesz ott? Meddig leszek benn? Mit fognak velem csinálni?
a pszichiátria nem neurológia, mint ahogy a pszichiáter sem neurológus. ne keverjük a kettőt :)
kórháza válogatja, lehetnek csoportfoglalkozások. úgy lesz kb., ahogy a többiek mondták. mondjuk a kezdeti kivizsgálás pszichológus dolga, legalábbis tudtommal(csak a pszichológusoknak van jogosultsága pszichológiai vizsgáló eljárások használatára egy pszichiátrián). belövik a gyógyszer adagod, és figyelik, javul-e az állapotod. mint minden más elfekvőn.
Az előttem szóló valószínűleg olyan információkra alapozza a hozzászólását, melyek megbízhatósága erősen megkérdőjelezhető.
A pszichológusok évekig tanulnak, amíg egyáltalán fel tudják fogni, meg tudják érteni, milyen érzelmi és gondolkodásbeli változások járnak együtt a depresszióval. És azt is, hogy milyen kimenetele lehet a depressziónak, és mi köze a gyógyszerezésnek mindehhez. Már a hallgatók is tudják, hogy lebeszélni valakit a gyógyszeres kezelésről etikai vétség. Ha benn fekvést javasoltak a Kérdezőnek, akkor a Hozzáértők szerint az segít neki a legjobban; és ők azt is tudják, miért. Pont.
Első vagyok! Mi ez a kirekesztő gondolkodás kedves kérdező?
A kérdésedben nem írtad sehol sem, hogy mi a bajod, leírták, hogy gyógyszeres kezelést fogsz kapni, mert ott csak az van. Ha skizofréniás örjöngő beteg lennél, akkor gondolod, hogy nem kötöznének le?
szia milyen volt bent? én is be akarok kerülni!!
istenem nagyon szeretném!! kérlek írd le milyen volt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!