Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegség, generalizárt...

Pánikbetegség, generalizárt szorongással küzdők milyem fizikai tüneteket éltek át?

Figyelt kérdés
És ezen belül is a fizikai tümeteik. Bár egyéntől eltérő lehet tudom:).

2019. jan. 8. 16:31
 1/8 anonim ***** válasza:

Remegés, izzadás, idegesség, hőhullámok, gyors szívverés, erős szívverés, elgyengülés, ájulás érzése....

(Ha lehet ezeket fizikai tüneteknek nevezni)

2019. jan. 8. 16:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Fogyás, étvágytalanság, sápadtság, hideg végtagok, folyamatos szorongás, remegés, gyengeség, szédülés, utcán nem tudtam közlekedni, fülzúgás, magas vérnyomás, szívritmus zavar.
2019. jan. 8. 18:29
 3/8 anonim ***** válasza:
első kommentelő szépen leírta, én is voltam pánikbeteg, de szerencsére ez már a múlt :)
2019. jan. 8. 19:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!! Valaki esetleg fulladást nem tapasztalt?
2019. jan. 8. 21:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen a fulladás lemaradt. Én még azt is éreztem.
2019. jan. 9. 00:12
 6/8 anonim ***** válasza:
1-es vagyok igen bocsi, a nehézlégzés, fulladásérzés lemaradt :)
2019. jan. 9. 00:22
 7/8 anonim ***** válasza:
és kinek mi volt a megoldása rá?
2019. jan. 9. 10:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem szociális fóbia is van, meg az elmúlt évtől súlyos testi betegségeim is, amik nagyon lerontották a helyzetemet. Ilyen tünetek vannak nekem is.

Fogalmam sincs, hogy ebből a pokolból hogy fogok kimászni. A gyógyszerektől félek, épp elég kavarást okoztak a testi bajokra szedett gyógyszerek. A pszichés betegségekre szedett gyógyszerektől mindig is féltem, de úgy általában is. Most viszont annyira összejött minden, hogy nem zárom ki a lehetőségét az utóbbiak valamikori szedésének, mert ha ki is gyógyulok ezekből a testi betegségekből, itt maradok ebben a lelkileg lebénult állapotban, amivel egyelőre nem tudok mit kezdeni.

2019. jan. 12. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!