Pánikbetegség, generalizárt szorongással küzdők milyem fizikai tüneteket éltek át?
Remegés, izzadás, idegesség, hőhullámok, gyors szívverés, erős szívverés, elgyengülés, ájulás érzése....
(Ha lehet ezeket fizikai tüneteknek nevezni)
Nekem szociális fóbia is van, meg az elmúlt évtől súlyos testi betegségeim is, amik nagyon lerontották a helyzetemet. Ilyen tünetek vannak nekem is.
Fogalmam sincs, hogy ebből a pokolból hogy fogok kimászni. A gyógyszerektől félek, épp elég kavarást okoztak a testi bajokra szedett gyógyszerek. A pszichés betegségekre szedett gyógyszerektől mindig is féltem, de úgy általában is. Most viszont annyira összejött minden, hogy nem zárom ki a lehetőségét az utóbbiak valamikori szedésének, mert ha ki is gyógyulok ezekből a testi betegségekből, itt maradok ebben a lelkileg lebénult állapotban, amivel egyelőre nem tudok mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!