Krumplismasni kérdése:
Mi folyik az egyik barátnőm fejében?
Figyelt kérdés
Amiota megismertük egymást folyton kamuzik és olyan dolgokat mond amik lehetetlenek, hogy megtörténjenek vele. Például azt mondta, hogy van egy exe akinél ott aludt már és hogy az exe lelokte az ágyra ezért ott megrepedt a bordája meg stb. Ez azért lehetetlen mert 1 a szulei nem engednék volna, hogy az ország másik felén aludjon raadasul egy fiuval 13-14 évesen. 2. Mi beszéltünk ezzel a fiuval és azt mondta hogy nem is ismeri a baratnonket csak ő (a baratnonk) irkal neki. De nagyon durva mert a fiu kepehez odaírja mindig, hogy eletem ő pedig figyelmen kivul hagyja. Ezen kivul meg rengeteg ilyen “története” van. Nem tudom, hogy ez miért van és miért nem oszinte velünk. Attól félünk, hogy ez valami pszichés betegség. Mármint, hogy bebeszél magának olyan dolgokat amik nem történtek meg viszont ő úgy gondolja, hogy ez a valóság. (Nem tudom hogy ilyen létezik e) Vagy ott van az, hogy nagyon jól hazudik. Ha igen ez nagyon durva mert mindent szóról szóra eltud mondani mintha tényleg megtörtént volna. Kicsit félelmetes. Remelem valaki jártas a témában és tud segiteni.2019. jan. 7. 23:04
1/4 anonim válasza:
Beteges hazudozó. Nekem ilyen barátnő nem kell. Mi van, ha valamin összekaptok, másoknak meg mindenféle eszementséget hord össze rólad?
3/4 anonim válasza:
2-es. A konfabulációnak köze nincs ehhez :D
Valószínüleg nagyon fiatal, esetleg személyiségzavaros, önértékelési gondjai vannak.
Az egyik exem is ilyen hazudozó volt, csak ennél cifrábbakat talált ki. Az benne a durva, hogy ezeket van is aki beveszi...
Ne add alá a lovat ennyi, érezze hogy nem vagy vevő ezekre a dolgaira
4/4 anonim válasza:
Amikor meghallod a legújabb ordas kamu sztoriját, te kamuzz neki egy még nagyobbat, de igazán ordasat, pl, megdugott egy néges pasi, stb. Amikor elkezdi nem hinni, akkor mondd meg neki az igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!