Nagyon megfáztam köhögök és egyfolytában folyik az orrom. Mit tegyek hogy minél előbb elmúljon?
Figyelt kérdés
Ittam teát meg ettem levest de nem segített sokat.Nincs étvágyam se és a fűtés se túl jó a szobában hűvös van.2018. dec. 26. 21:02
1/1 anonim válasza:
Pár napig kerüld a tejet és a fehérjét. Tényleg segít! Próbálj meg nagyobb dózisban C-vitamint szedni. Nekem 21-én kezdődött, 24-re túl voltam a nehezén, napi 3-5 ezer mg C-vitamint szedtem, sok tea, kevés pirítós, főtt krumpli, torokfertőtlenítő cukor.Az nem baj, ha nincs étvágyad, tehermentesíteni kell a beleket. Ha nem jó a fűtés, öltözz fel jól, torkodat kösd be. Nekem orrfolyásra csak a tengervizes orrspray jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!