Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon megfáztam köhögök és...

Nagyon megfáztam köhögök és egyfolytában folyik az orrom. Mit tegyek hogy minél előbb elmúljon?

Figyelt kérdés
Ittam teát meg ettem levest de nem segített sokat.Nincs étvágyam se és a fűtés se túl jó a szobában hűvös van.
2018. dec. 26. 21:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Pár napig kerüld a tejet és a fehérjét. Tényleg segít! Próbálj meg nagyobb dózisban C-vitamint szedni. Nekem 21-én kezdődött, 24-re túl voltam a nehezén, napi 3-5 ezer mg C-vitamint szedtem, sok tea, kevés pirítós, főtt krumpli, torokfertőtlenítő cukor.Az nem baj, ha nincs étvágyad, tehermentesíteni kell a beleket. Ha nem jó a fűtés, öltözz fel jól, torkodat kösd be. Nekem orrfolyásra csak a tengervizes orrspray jött be.
2018. dec. 26. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!