Napok óta folyik az orrom és köhögök. Azt hiszem nem vagyok lázas. Mit tegyek hogy minél előbb meggyógyuljak?
Figyelt kérdés
Jó lenne egy pár napot itthon maradni a meleg szobában de nem merek mert félek hogy elveszítem a munkahelyem.2018. dec. 4. 20:08
1/2 anonim válasza:
Miféle munkahelyed van, hogy nem mehetsz betegszabadságra? Más se megy? Manapság már munkaerőhiány van, nem munkanélküliség.
2/2 anonim válasza:
-Öltözz fel jól
-C-vitamin szedésével erősítheted az immunrendszered
-Igyál sok meleg folyadékot=teát, mézzel, citrommal.
-Köhögésre Wick VapoRub kenőcsöt szoktam használni vagy lándzsás útifüvet. Ha nagyon nem múlik akkor libexin vagy ambroxol tabletta de ezt beszéld meg háziorvossal/gyógyszerésszel.
-A coldrex csökkenti a megfázásos tüneteket és koffeint tartalmaz, míg a Neocitrán inkább álmosít. (Mindkettő paracetamol tartalmú.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!