Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Én érzem rosszul vagy fura a...

Én érzem rosszul vagy fura a viselkedése a barátomnak?

Figyelt kérdés

A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt. Én 22, ő 26 éves. Neki előttem volt egy 3 éves kapcsolata. A 3 éves kapcsolat alatt amikor a barátnőjével szakítottak, rám írt Facebookon. 2 hétig beszéltünk, majd utána visszarakja hogy kapcsolatban van, közös képet is tett ki. Majd után egy 3 hónap múlva, akkor már úgy hogy barátnője volt, majd utána is írt egy 3 hónap múlva. Majd egyszer csak szakított vele, és utána 2 héttel elhívott randizni. De amúgy korábban is már távolról ismertük egymást. Azt mondta hogy a barátnője rossz volt az ágyban, és nem volt szerelmes belé, akkor azért mert vissza hozzá, mert együtt voltak 2 évig, és mert a lány könyörgött neki.

2 hét után szerelmet vallott nekem, azt mondja hogy vele senki se volt ilyen kedves, én vagyok az eddigi legjobb az életében, eddig még nem volt szerelmes csak belém.

Mindig kérdezgeti hogy mire gondolok, és ha a mosdóba kell mennem, akkor kérdezi, hogy miért kell mennem ennyiszer. Az is előfordult hogy az ajtó elé állt, és nem engedett ki 10 percig, kérdezgette, miért megyek.

A homoszexuálisokat ki nem állhatja, azt mondta ha rajta múlna egyik se élne.

2 hónap után már közös életről gyerekekről beszél, ha azt mondom rá, hogy ezt nem lehet még tudni ennyi idő után, besértődik. Amikor ezt mondom volt úgy vagy az államat fogta meg, vagy a lábamra lépett, mert nem bízok benne.

Egyszer néztünk egy híradást, amiben arról volt szó, hogy egy férfi ütötte a feleségét, azt mondta hogy ő sose tenne ilyet. De ha olyat mondok neki ami nem tetszik azt mondja elver.

Ha összeköltöznénk nem nézhetnék olyan műsorokat amiben rossz életű emberek vannak.

Meg van úgy valamit mondok, visszautánozza amit mondtam, és utána nevetve mondja hogy ezt nagyon aranyosan mondtam. Meg ilyenekkel cukkol, hogy ha mérges leszek, egyszer levideózza.

2018. dec. 30. 11:24
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem normális. Más kérdés hogy te meg egy bunkóval jöttél össze.
2018. dec. 30. 11:36
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem most miert emelted ki ezeket a hibákat benne, hisz mindenkinek van, biztos neked is. Ha ő egyszer szerelmes beléd te meg fordítva nem, es bizalmatlan is vagy felé, akkor minek vagy vele egyutt?
2018. dec. 30. 11:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Áruld már el, minek kezdesz egy ilyennel? Selejt a csávó, ez elsőre lejön.
2018. dec. 30. 11:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Tedd lapátra, nem komplett.
2018. dec. 30. 11:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Tegnap volt már ugyanez a kérdés, akkor is ezek voltak a válaszok.
2018. dec. 30. 11:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem unod még? Huszonhatodjára írod ki ezt a kérdést, mi már unjuk.
2018. dec. 30. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!