A barátomnak nincsenek érzései. Hazudik? Mit tegyek?
Egyre jobban érzem azt, hogy valami nincsen rendben vele.
Azt mondta, hogy őt semmi sem tudja megérinteni. Észrevettem, hogy erre nagyon büszke.
Folyamatosan be van pörögve. Mindig mosolyog és nem tud szomorú lenni. Szokott irányítani. Azt is mondta, hogy amikor valaki elhagyja/megcsalja nem érzi rosszul magát. Nem szorong. Azt hiszi, hogy okos, de nagyon éretlen a viselkedése. Amikor megismertem nagyon más volt. Értékelt, mindent megígért, motivált, én voltam neki a legfontosabb, udvarias volt. Most az ellentettje történik. Nem tud bízni másokban. Én mondtam neki, akkor bizalom nélkül nem akarok vele élni. Megváltozott. Tagadja. Mivel még fiatal vagyok hozzá, nem tudja dekódolnia a jellemét és a gondolatait. Most úgy érzem, hogy próbál meggyőzni afelől, hogy képes szeretni. Ha valami nem tetszik neki, akkor nem szól hozzám, amíg én nem közeledek felé. Nem tudok számítani rá a rossz percekben. Azt mondta, hogy úgyis elfogom hagyni egy másik férfiért. Igazából már nem is bánnám, de tudni szeretném, hogy ez valami rendellenesség?
Keveset mond magáról, szóval csak ezek alapján tudom megismerni. Sikeres és barátságos látszatra.
Jajjj... erről a kérdésről ordít hogy a kérdező utánaolvasott mi az antiszociális személyiségzavar... lehet hogy a pasid fàradt, lehet hogy ő is tudja hogy nem te vagy az igazi (ilyen kapcsolatok szétbomlása senkit sem küld padlóra) "nem szól hozzád" ezek szerint sértődött tud lenni.
Mind mások vagyunk, ahogy a külvilág gondjaiból sem egyforma terheket veszünk magunkra, igazából engem is hidegen hagynak az előző kapcsolataim. Ha nem megy nem kell folytatni. Nem szükséges betegségeket keresni. Amúgy ha 3. alkalommal próbálod elhagyni és még vele vagy akkor nálad merül fel inkább a mentális betegség esélye.
6#nak üzenem, hogy van egy pszichológus ismerősöm, akinek elmondtam régebben a problémáimat. Azután olvastam róla az interneten. :)
Amúgy én sem értem néha magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!