Mit jelent, ha a barátomnak nincsenek gyerekkori emlékei, csak 8-9 éves korától, emlékfoszlányok pedig 7 éves korától?
Lehet, hogy érte valamilyen trauma és így védekezik tudat alatt az emlékek ellen.
Azért gondolom, mert engem is értek traumák és szintén csak pár kis foszlányra emlékszem a gyerekkoromból. Ha nem érte semmi, akkor nincs tippem, hogy miért nem emlékszik.
22/f
Én se nagyon emlékszem a gyerekkoromra pedig nem ért semmi trauma, arra emlékszek,hogy egyszer az oviban sarokba állítottak ok nélkül, alsó tagozatban eltörött a lában és segítettek a suliban, felsőtől már több mindenre emlékszek,osztálykirándulásokból is csak egy kép kép van meg, sokszor mondják,hogy emlékszel erre meg arra...hát nem, pedig nincs a memóriámmal semmi gond.
27/N
Nem is azt várnám, hogy mindenre emlékezzen, de tényleg semmire nem emlékszik. Én sem emlékszek mindenre, de vannak emlékképeim egészen kicsi koromból is, 1,5 éves korom óta vannak tiszta emlékeim. :)
De ha ezek szerint normális, akkor nem aggódok. Csak nekem furcsa volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!