Deperszonalizációs zavarom van. Volt már valakinek ilyen? Ezzel muszáj pszichológushoz menni? Itthon nem fogok meggyógyulni?
Figyelt kérdés
2018. dec. 24. 11:55
1/14 anonim válasza:
Úgy érted pszichiáterhez. Igen, érdemes elmenni,ha nem múlik.
2/14 anonim válasza:
Nekem 2-3 hónapba telt, míg elmúlt, mondjuk jártam pszichológushoz.
3/14 A kérdező kommentje:
De én nem fogok pszichológushoz menni az biztos. Mondjatok már valamit hogy gyógyulhatnák meeeg.?
2018. dec. 24. 13:38
4/14 anonim válasza:
Ha nem zavar a dolog, akkor tökmindegy, majd idővel elmúlik. Ha nagyon zavarna, akkor meg úgyis elmennél orvoshoz.
5/14 A kérdező kommentje:
De nagyon zavar. De nem akarom hogy tudjanak róla a szüleim.
2018. dec. 25. 16:28
6/14 anonim válasza:
Nem tudom, miért szégyelled. Nyilván egy idő után el fog múlni, de miért szenvedsz inkább? Mondd el nekik, és kezdj el pszichológushoz járni.
7/14 A kérdező kommentje:
Egyik ismerösömnek már elmondtam.. Szüleimnek nem szeretném. én tudom milyen anyukám mit csinálna ha meghallana hogy én pszichologushoz akarok menni.
2018. dec. 25. 20:38
8/14 anonim válasza:
#7: Gondok vannak,ha más véleményére alapozol. Na meg annál az embernél is,aki problémának tartja a pszichológust.
Magyarország még mindig abban a mély sötétségben él,ahol a közvélemény szerint pszichológushoz bolondok járnak,akiket meg kell kövezni és ki kell rekeszteni,mert csak bolond lehet.
Mellesleg,ez nem pszichológus,hanem pszichiáter tárgyköre. Pszichológus mit tud segíteni? Ez nem lelki eredetű dolog.
9/14 A kérdező kommentje:
Meg a testvéreim is csak kinevetnének...Biztos h nem megyek
2018. dec. 26. 11:26
10/14 anonim válasza:
De, ez lelki eredetű, ami az agyban okoz zavart. Lehet tünetileg kezelni, de akkor nem múlik el végleg.
Kérdező, aki téged ezért kinevet, azt csak a buta, gyerekes, éretlen jelzőkkel illetném. De szenvedj akkor, biztos jobb, minthogy a érzelmileg nulla intelligenciával rendelkező emberek kinevetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!