Szociális fóbiám lenne?
Nem tudom eldönteni... Mondtam már anyukámnak hogy valami nincs rendben de ő csak annyit mondott, hogy csak introvertált vagyok.
Nagyon kevés barátom van sőt igazábol csak egy közeli. Nem szeretek eljárni otthonról, ha valamikor elhívnak valahova hazudok, mert félek hogy ott új emberek előtt kell szerepelnem, és rossz benyomást kelltek. Nem szeretek egyedül sétálni, mert úgy érzem hogy a velem szembe jövők engem néznek. Volt már olyan is hogy amikor megláttam egy távoli ismerősömet hirtelen megfordultam és inkabb kerültem, mert féltem ha köszönök neki és ő nem köszön vissza akkor jól beégek. Amikor idegenekkel beszélek folyton rázogatom a lábam, meg tördelem a kezem és sajnos a nyelvem is megbotlik ilyenkor. Ugyan ez van ha kikell álnom az osztály elé beszélni, hogy megbotlik a nyelvem vagy teljesen rossz nyelvtannal beszélek. Amikor boltban vagyok, nem merek fizetni, mert mindig az jár a fejemben, hogy mögöttem áll a sor és arra várnak hogy fizessek. Néha sajnos egyedül kell elmennem bevásárolni, és ilyenkor fizetésnél mindig remeg a kezem, leejtem a pénzt, bénázok stb... Mostanában már nem is buszozok ezért inkább gyaloglok 45 percet haza. Még rengeteg ilyen kisebb dolog van de ami még nagyon zavar, hogy nem merek nyilvános helyeken wc-zni mert zavar hogy mások azt hallgatják. Főleg ha nagy a sor akkor meg az zavar, hogy biztos mindenki azon gondolkodik mit csinálok a wc-ben.
Nem tudom mit tegyek...:( Nem voltam mindig ilyen. 16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!