Mit tegyek ha kiidegel a szociális fóbiám?
Sziasztok!
Már 1 éve tudom,hogy nekem ilyenem van.
Én mindig másabb voltam,mint a többiek,csendesebb,zárkózottabb. És mindig amikor iskolába mentem mindig rosszul éreztem magam az emberek között. Minden lépésemet figyeltem és valami kínos történt velem,mindig úgy éreztem,hogy ez most a világvége.
Tavaly sikerült rájönnöm,hogy ez a betegség okozza mindezt,
de sehogy nem tudtam kezeltetni.
Néhány barátomnak elmondtam,de senki másnak nem tudtam erről beszélni.
Tudom,hogy talán csak egy pszichológus segíthet,de ahhoz,hogy elvigyek oda a szüleim beszélnem kellene velük erről és azt is tudom,hogy ha elmondanám nekik,hogy nekem ilyenem van,akkor semmiképpen nem hinnének nekem.
Ezért hozzátok fordulok segítségért,mert már érzem,hogy már megbolondít az a sok stressz,amit ez a betegség okoz nekem.
A válaszokat meg előre is nagyon köszönöm!
#2 Ilyen szülőket... Én is jártam már előtte hasonlóan és ezért inkább ezt nem mondtam el nekik. Engem is egyfolytában azzal zaklatnak,hogy menjek el a boltba,de nem értik meg,hogy miért nem akarok menni.
Ha egyszer az életben hinnének nekem,akkor sem vinnének pszichológushoz,mert azt mondják,hogy oda a bolondok járnak.
Mindig azt mondják,hogy bolond vagyok,ennek ellenére nem tesznek semmit.
De ha az is vagyok,akkor miattuk van ez,mert fiú létemre nekik hála úgy kellett felnőnöm,mint Aranyhaj a toronyban.
Na de mindegy. Nagyon sajnállak és remélem hogy nemsokára mindkettőnknek jobb lesz valahogy.
Masszirzod vegig jo alaposan a fejed, jo alapossan mindenhol, de ne erobol. Szem es orr korul is. Fuleket is.
Ha nyugodtabb lettel irj ram.
Én már általános iskolás korom óta ezzel szenvedek. nem ismerek más életet csak ezt a szart amit most élek jobb lenne meghalni.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!