Örökre depressziós leszek vagy ez változhat?
Szia! A lényeg az életedben a változás, fejlődés és az új dolgok, új emberek, helyek. Ezek tartós hiányában az ember maga alatt lesz. Minden napra ki kell tűznöd egy célt ami lehet bármi. Hogy legyen miért felkelni reggel és ne úgy ahogy én is sokáig felkeltem és hajlamos vagyok máig erre: nem tudom mit csináljak ma.
Írd össze a legapróbb dolgokig hogy mi hiányzik az életedből és tervezd meg hogy miként tudnád azokat megvalósítani. Ha mondjuk eddzőteremben eddzel akkor lehet célod hogy x kilóval kevesebb legyél. Ekkor már van valami ami a szemed előtt lebeghet. Emberi kapcsolatok hiányában is érezheted úgy biztosan benned van a hiba, pedig nem biztos hogy benned van. Az embereknek ugyanúgy van bajuk önmagukkal meg mindennel csak van aki jobban lefojtja a barátokkal, programokkal.
Persze, hogy változhat!
A depresszióm kezelésére a legjobb módszer a pszichiátriai gyógyszeres kezelés, mellette párhuzamosan pedig egy pszichoterápia.
Mindkettő lehet TB-s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!