Lehetek e depressziós?
Már nem is emlèkszem mióta,de az már bíztos hogy nagyon règóta egy valami körül forog az èletem : az ágyam körül. Reggel felkelek hulla fáradtan,bemegyek a suliba,ott bizonyos mèrtèkben kèpes vagyok elfolytani az üressèget,ami bennem van.. Sőt,nèha kifejezetten jó kedvem van. Aztán hazaèrek,ès puff: az èrzelmi hullámvasútam lefele indul. Az estèim,sőt nèha a hètvègèim nagyrèsze azzal telik,hogy egyedül fekszem a sötèt szobában , zenèt hallgatok,ès könyörgök a sorsnak hogy írjon már rám valaki,akinek kitálalhatok.. De senki nem veszi komolyan,mindenki azzal vígasztal hogy "fel a fejjel". Hát köszi tesó,ettől sokkal jobb lett. Rengeteget alszom,sokkal többet mint amennyit igènyel egy fiatal felnőtt test.. Mègis folyamatosan fáradt,ès gyenge vagyok. Elèggè nèpszerű vagyok,rengeteg barátom van,ès együtt vagyok egy fiúval,mègis úgy èrzem,mintha egy emberekkel teli szobában lennèk,de egyedül èreznèm magam. Nagyon magányos vagyok,pedig nem kène annak lennem.Szinte úgy èrzem nincs senkim,aki megèrtene.üresnek èrzem magam..elkèpesztően üresnek..ès a világ legszerencsètlenebb barmának,akinek semmi sem jön össze.. Mindig hívnak ide-oda kimozdulni,de sosincs kedvem. Ha elmegyek is, az estèt kinn töltöm a szórakozóhely előtt,elcigizem az időt, nincs kedvem bulizni. Konkrètan nincs semmi bajom,amièrt szomorúnak kellene lennem,mèg is az vagyok. Nem találom a helyem ebben a világban.. Ritkán volt,hogy arra gondoltam,mennyivel könnyebb lenne ha meghalnèk,de szerencsère túl gyenge a lelkem ahoz hogy bántsam magam,ès egy èletre szóló fájdalmat okozzak azoknak,akik szeretnek. De fèlek hogy ahogy egyre jobban be terít engem ez az üressèg,kèsztetèst fogok majd èrezni.. Sajnos hajlamos lehetek depresszióra, a közeli rokonok között többen voltak,mára erős antidepresszánsokat szednek. Fèlek magamtól is. Nem tudom mi ez,de minden este lecsap rám,ès reggelre távozik. Ritkán kap el ez az èrzès nappal.. Nappal általában elèg jól belefeledkezem az èrzèsbe.. Amikor hazaèrek rögtön kezdődik. Lassan ott tartok,hogy gyomorideggel megyek haza.. Mi lehet ez? Elnèzèst az esetleges elírásokèrt,hibákèrt siettem :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!