Depressziós vagyok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
20/F
Elalszom mély álmomba, és felriadok, olyan érzést érzek, mintha megijedtem volna és gyorsan dobog a szívem.
Már 23:30 kor az ágyban voltam, minden este 2 sedatif pc tablettát veszek be. 2:30 kor bevettem a Royal Jellyt. Egész 3:00 kor aludtam el és 7:30 kor keltem. Nagyon félek, hogy mi lehet ez :/ történt veletek hasonló dolog?
Nagyon depis vagyok ez végett. Kivagyok tisztára idegileg. Félek, félelem van bennem. Fejem fáj egész nap.
Eléggé nyugodt napom volt tegnap, nem stresszeltem. Iszonyatosan félek. Tegnap este nyugodt voltam és hirtelen jött ez tegnap az ágyban.
Szerintetek mi lehet ez? Volt hasonló problémátok? Hogyan kezeltétek? Lecci segítsetek.
2018. okt. 28. 18:30
1/22 anonim válasza:
Royal yellyt minek veszed be éjjel? Szerintem a ginzeng élénkít.
2/22 A kérdező kommentje:
Hogy elaludjak hamar.
2018. okt. 28. 18:56
3/22 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a royal jelly ehhez mennyire segít hozzá. Én azt olvastam, hogy a ginzeng élénkítő hatású, nem ajánlott az esti szedése.
4/22 anonim válasza:
Vagy abban nem ginzeng van? Ha nem, akkor tévedtem.
5/22 A kérdező kommentje:
19:05: Ehhez képest hála Istennek elaludtam. Mit szedjek ? Vagy mit csináljak, hogy javuljon a helyzet?
2018. okt. 28. 19:09
8/22 A kérdező kommentje:
Máma egész nap szorongok. Félek. Félelem van bennem.
2018. okt. 28. 19:15
9/22 anonim válasza:
Ja bocs hülyeséget írtam. Olyan royal yelly is van, amiben van ginzeng. Egyébként én is kipróbáltam mindenféle gyógynövény alapú dolgot, de sajnos egyik sem segített. Az egyik ismerősöm azt mondja, hogy a triptofán kapszula neki segített az alvásban. Esetleg egy próbát megér.
10/22 A kérdező kommentje:
Nagyon félek, hogy mitől lehet ez.
2018. okt. 28. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!