Munkahelyi stressz, rossz főnök? Mi a megoldás?
Nem tudok tanácsot adni, pedig szeretnék. Leírom a saját példámat. Én az első 2 hétben minden nap bőgve mentem haza (de nagyon kellett a munka). Rettenetesen nehéz volt még sokáig, nem mondom, hogy nem. De kibírtam. Volt több kolléganő, akik kb. 1 hónap után mondtak fel amiatt, hogy nem bírják elviselni a stílusát. Pedig ő sem kiabált és beszélt csúnyán, de nagyon nehéz eset. Aztán talán 1 év elteltével (tudom soknak tűnik) bekattanhatott neki, hogy "hoppá, ez az ember kitartó, és a hasznomra van, ha ennyit kibírt, akkor érdemes vele hosszú távra tervezni". És visszavett magából. Lassan több mint 10 éve dolgozom neki, és a viselkedéséből látom, hogy megbecsül (juttatás is egyre több van), szóval megéri, és már a jelleméből adódóan minimális stressz van csak, egyszer-egyszer borul ki a bili, mondjuk félévente, de az sem súlyos.
Sok mindent nem tehetsz, vagy kibírod, vagy nem. Ha kibírod, lehet jobb lesz, lehet nem. Teljesen zsákbamacska. Meditálj, én azt csináltam.
Nem tudunk erre igazi megoldást mondani neked.
Mivel a főnököd mindenkivel ilyen, amit csinál, őt minősíti nem téged, nem neked szól kifejezetten a stílusa, hát próbáld nem magadra venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!