Álomvilágból kiút?
Régen sok gondom, problémám volt. "Építettem magam köré egy falat" konkrétan álomvilágba menekültem ahova nem jön át a sok stressz, probléma, munkahelyi, magánéletbeli, stb problémák. Igen ám, de sem az öröm sem az érzelmek nem jönnek át, már olyan vagyok mint egy robot. Pszichológus segített felismerni ezt a bizonyos falat, de ledönteni nekem kell. Csak egyszerűen nem megy. Nem hat meg semmi. Sem családtag elvesztése, sem a kapcsolatom vége, sem örömöt nem érzek. Olyannak érzem magam mint ha egy robot lennék. Mint ha minden érzelmet kiöltem volna magamból. Szeretnék újra élni nem csak létezni.
Ez az egész hosszútávon csak a munkámban jelentett előnyt mert robotszerűen gyorsan dolgozom, nem lassítanak le a gondolataim stb..
Volt olyan aki hasonló gonddal küzdött? Mit tettetek, hogy újra "életre keltek" az érzelmeitek?
Attól tartok pszichopata lettem.
Szeretnék én is önfeledten nevetni, új embereket megismerni, újra barátnőt találni és idővel akár családot alapítani.
Bocsi a helyesírási hibákért és a regényért.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!