El vagyok veszve, nem látok kiutat. Hova tovább?
A pszichológusnak volt igaza, aki azt mondta, hogy regresszióban vagy.
Azon a vonalon menj tovább.
Ennél a gyógyszernél is előfordulhat hogy az első pár hétben bizonyos téren rosszabbodnak a mellékhatások. Lehetséges hogy ezért érzed most hogy felerősödtek az egyéb tüneteid.
Reméljük idővel jobb lesz!
Egyébként az egész betegséget fogd fel úgy hogy a tudatod csinálja Veled. Próbálj így ez alapján egy kicsit nagyobb távolságot felvenni - ne vedd olyan komolyan.
Most így sajnos mást nem nagyon tudok javasolni... Talán gyakorolhatnál meditációt is, hátha az idővel segítene (bár lehet rosszabb lenne ki tudja?).
Talán ha kimennél néha a szabadba az is jó ötlet lehet - kint a természet elég megnyugtató tud lenni néha...
Ezeket a történeteket olvasva én azért kicsit mindig dühös vagyok. Valakinek komolyan problémái vannak, itt meg sokan csinálják maguknak a problémát. Feltűnősködésből.
Mik a tüneteid? Mire szedsz 5 éve Rivotrilt? Minek szedsz gyógyszer, ha nem kezeled a betegséged?
Egy pánikrohamtól értékeled újra az életed? Valakiknek az egész napja pánik roham. Az élet merő stressz, egy pánik rohamtól nem leszel feltétlen beteg, persze kétségkívül rossz dolog.
A Mirzatent is szerotonin szintet állít, ami nem hamar áll be, így fura hogy egy ideig elvoltál, mert leginkább egy idő után lehetnél el tőle, bár ettől nem leszel el. Valószínűleg érvényesül nálad szépen a Placebo. Ő kijelentette, hogy a tüneteid szomatikusak? WÁóóó. A szomatikus azt jelenti, hogy testre vonatkozó, ergo kijelentette, hogy a testi tüneteit testi tünetek. Zseniális. Mármint nem az, hogy ő ezt megállapította, mert nyilván diagnosztizálnia kell, hanem, hogy te hogy fújod fel a semmit.
A következő pszichiáter mi alapján állította fel a borderline-t? Első körben maximum csak valószínűsítheti.
Én személy szerint egy sima szorongásra tippelnék. Először hagyd abba a probléma csinálást magadnak, gondolom nem érzed ettől jobban magad. Pszichiáterre sosem szabad ráhagyatkozni. Hagyd abba a sok hülye gyógyszert, elég a Mirzatent. Kezdj el gondolkodni azon, mit miért érzel, mi miatt vagy rosszul. Figyelj oda magadra értsd meg magad, beszélgess emberekkel. Válaszokat kell keresni. Attól jobban leszel, de nem varázsütésre és nem bogyóktól. Lehet néha nem alszol, lehet néha pánik rohamod van, te még messze vagy a krónikus állapottól, csak így doktor néninek nem kell veled foglalkoznia, benyugtatóz, úgyis megkapja a pénzt. Döntsd el, hogy kiakarsz-e ebből jönni, vagy inkább vergődsz. Ha pedig eldöntötted, küzdj. Senki nem fogja megcsinálni ezt helyetted.
Ha kérdésed van írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!