Hány évesen és milyen stresszoldót lehet szedni? Többi lennt!
Vannak különféle stresszoldó technikák, mint a légzés tudatos szabályozása, a meditáció vagy a jóga. De amúgy feszültségoldónak szóba jöhet még a sport is, ha valamit szeretsz.
Egyébként nem korfüggő a pszichoterápia sem...16 éves vagyok, szorongással és súlyos depresszióval kezelnek, de az antidepresszáns és a dózis is ugyanaz mint amit felnőtteknek adnak. Én még a jobbik eset vagyok, egyik lány ismerősöm olyan adagba szedte a Rivotrilt, hogy abba már én is belepusztultam volna. Bár mindkét esetben indokolt. Ha indokolt a gyógyszerszedés és a terápia, akkor alkalmazzák, kortól függetlenül.
Ha teheted próbálj naponta néha meditálni. Az elején talán ciki és unalmas/idegesítő lesz, de amúgy nekem ez is segített. Próbálj ki olyan tevékenységeket, amiket eddig nem, keresd meg a kedvencedet. Valami olyan tevékenységet ami elvonja a figyelmed a hétköznapokról:D Illetve én még ajánlanám a pszichológust is, ma már minden iskolában van, jó ha az ember kibeszéli a gondjait, és segítséget kap.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!