Pszichopata apám, aki alkoholista is, mrég 22 évesen is terrorizál, mit tegyek?
Korán reggel felzavar elhord mindennek, anyázik, megfenyeget, hogy megöl, jön utánam csapkod, pofozgat.
Mondtam neki, hogy állítok ébresztőt, felkelek, meg nem kell, de...
Utálok hazamenni.
22 évesen mit tegyél??
Hát menny el dolgozni és költözz el.
Azok, akik olyan könnyen odacsapják, hogy menjen el dolgozni és költözzön el "albiba", nagyon sablonos szöveget nyomnak.
Olyan nesze semmi.
Én idősebb vagyok a kérdezőnél és még itthon lakom.
Dolgozom, nem vagyok bulizós, spórolok, haza is adok.
De mégsincs lehetőségem "lelépni 'albiba'".
Ugyanis tisztességes munkával, alkalmazottként egyedül élve dönteni kellene, hogy eszem, vagy az "albi" díjat + rezsit fizetem és még egyéb.
Ezt csak az tudja, aki benne van a helyzetben.
Egyébként az egyik szülőm nekem is alkesz. És nem keveset meccseznek. Mennék, de nincs lehetőségem.
Ja, és a barátok sem opció, mert azok is csak az észt osztják úgy, hogy nincsenek benne a helyzetben.
30/N
Az eltartás akkor lenne igaz, ha nem kellene a közösbe adni, ha nem magamra mosnék és főznék. Ha nem oda mennék és akkor amikor én akarok.
Tévedésben élsz angyalkám.
Továbbra is fenntartom, hogy a "Menj el dolgozni és költözz 'albiba'" csak egy sablonszöveg.
De a megvalósításban magára marad az egyén. Ez a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!