Pszichopata apám, aki alkoholista is, mrég 22 évesen is terrorizál, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Korán reggel felzavar elhord mindennek, anyázik, megfenyeget, hogy megöl, jön utánam csapkod, pofozgat.
Mondtam neki, hogy állítok ébresztőt, felkelek, meg nem kell, de...
Utálok hazamenni.
2018. nov. 8. 10:13
11/30 anonim válasza:
"De a megvalósításban magára marad az egyén. Ez a probléma." Mint mindenki. Ez lenne az önállósulás lényege. Be kell adni a közösbe? Ez olyan szinten alap dolgozó embernél, hogy vicc ha felhozza egy kereső , harmincas ember. Nehogy már etessenek meg fizessék a rezsidet mikor van fizetésed...
12/30 anonim válasza:
Harmincon túli vagy. Azt állítod, hogy tíz év alatt nem sikerült semmi tartalékot letenned , amiből elkezdheted a saját életed? Valamit nagyon rosszul csinálsz.
13/30 anonim válasza:
#12 ezaz rugj bele olyanba akit lehet mar gyerek kora ota bantalmaz az apja... Tipikus magyar mentalitas ha nekem se jo neki se legyen jo
14/30 anonim válasza:
Tipikus magyar hiszti.. mindig, minden a más hibája, és ha valaki nem jópofizik, meg nem hazudik a szemedbe miközben mást gondol, az szemét. SENKIN sem segít ha hazug módon dajkálják. Senkin. A hamis együttérzés többet árt mint az igazmondás.
15/30 anonim válasza:
"rúgjak bele" abba akit lehet hogy gyerekkora óta bántalmaznak? Én ebből jöttem. Verés, szexuális erőszak napi szinten volt. Éppen ezért mondom hogy a nyivákolás, meg az önsajnálat semmin sem segít. SEMMI sem fog változni, csak mert kényelemből marad az állítólagos bántalmazott egy szar helyzetben.
16/30 anonim válasza:
Persze könnyebb vinnyogni, meg másra tolni a felelősséget mint pár évig szűkösen élni.
17/30 anonim válasza:
#14 tehát ha valaki félholtra veri a gyerekét az tiszteletreméltó? jó tudni!
18/30 anonim válasza:
Mikor mondtam én ilyet? Szándékosan torzítasz,m vagy hülye vagy? Persze a többire nem reagálsz...
19/30 anonim válasza:
minden mondatoddal erre utalsz hogy a gyereknek kijár a verés mert megérdemli ha meg panaszkodni mer akkor egy utolsó k*csog es hogy az apa egy angyal. netan te is gyerekbantalmazo vagy?
20/30 anonim válasza:
Nem utalok arra. arra utalok hogy unom, hogy mindenért pszichopatának van titulálva a szülő, meg arra hogy ha -HA! tényleg bántalmazott a kérdező, akkor picsogással nem változtat semmin. Neki kell lépni, azért mert hisztizik, meg panaszkodik, nem fog semmi változni. Erre jöttek a mentegetőzések, hogy nem lehet megélni albérletben egy fizetésből. De, lehet, még én a hülye gyári munkás is megélek.Persze ésszerű pénzbeosztás mellett. És igen, nem dőzsölök, nem járok hetente bulizni, nem veszek hetente tízezres parfümöket, nem költök havi harmincezret ruhákra- de nem arra jövök haza végre hogy ütnek, nem úgy fekszek le hogy apám ma bejön-e hogy fojtogasson, meg megerőszakoljon. Rohadtul irritálnak azok akik áldozatot csinálnak magukból, puszta kényelemből, de sajnálatot várnak. Be kell vállalni a szűkösebb anyagi lehetőségeset, nem a gyakorin hisztizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!