Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichopata apám, aki alkoholi...

Pszichopata apám, aki alkoholista is, mrég 22 évesen is terrorizál, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Korán reggel felzavar elhord mindennek, anyázik, megfenyeget, hogy megöl, jön utánam csapkod, pofozgat.

Mondtam neki, hogy állítok ébresztőt, felkelek, meg nem kell, de...

Utálok hazamenni.

2018. nov. 8. 10:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

#20 Azert konnyen beszelsz mintha olyan konnyu lenne ma magyarorszagon..

A masik nem ismered igy nem tudhatod hogy ez neki menne e vagy sem .

. Foleg ennyi veres utan

2018. nov. 9. 23:55
 22/30 anonim ***** válasza:
Szóval rohadtul elegem van belőle hogy mindenki terrorizáltnak kiáltja ki magát mert nem hagyják délig dögleni, azokat meg akiket tényleg bántalmaznak, és kilépnek egy szar helyzetből meghurcolják.
2018. nov. 9. 23:57
 23/30 anonim ***** válasza:
Ha a koran reggel (4.00-5.00) neked del akkor komoly bajok vannak a fejedben
2018. nov. 10. 00:02
 24/30 anonim ***** válasza:

"#20 Azert konnyen beszelsz mintha olyan konnyu lenne ma magyarorszagon..

A masik nem ismered igy nem tudhatod hogy ez neki menne e vagy sem .

. Foleg ennyi veres utan"

MENNYI verés után?Honnan tudod hogy tényleg bántják? Ismerek jó pár magamfajtát, egyik se hirdette hogy bántották, hanem kilépett a helyzetből. Nehezen, sokszor úgy hogy csak üres zsömle jutott hó végére, de kilépett. Szóval nekem ne magyarázz milyen nehéz, ebben éltem, ebből jöttem ki. És még mindig rohadtul idegesítenek akik áldozatnak kezelik magukat. Lehet változtatni, csak persze könnyebb apu pénztárcájában maradni. Fontosabb ez annak akit vernek? Hajrá, csinálja, de ne várjon szánalmat. Nekem ne meséljen senki milyen ha verik, milyen ha megerőszakolják, mert tudom, a saját anyám fogta be a számat hogy ne pofázzak. Évek óta nem néztem se felé, se a bikája félé. Úgy vagyok vele hogy dögöljön meg a kanjával együtt ha tapsikolt hozzá hogy a nővéremet, meg engem is sorozatosan megerőszakolja a fa.sz akivel együtt él. szóval ne oktass ki mit lehet meg mit nem lehet ma Magyarországon. MERT KI LEHET LÉPNI, CSAK KÖNNYEBB SAJNÁLTATNI MAGAD MEG A SZEGÉNY KISLÁNYT JÁTSZANI.

2018. nov. 10. 00:04
 25/30 anonim ***** válasza:
Komoly bajok... ha három műszak mellett komoly baj az alvászavar, akkor igen, komoly bajok vannak.
2018. nov. 10. 00:05
 26/30 anonim ***** válasza:
Tenyleg lassan eljon az ido pokol kenkovei hullanak egbol es mind elpusztulunk , elfajzott a világ
2018. nov. 10. 00:10
 27/30 anonim ***** válasza:
Te valami vallásos marha vagy, vagy a kérdező másik regisztrációról?
2018. nov. 10. 00:11
 28/30 anonim ***** válasza:

Ez az eredménye,hogy a mindenkori kormányok pénzt adnak a gyerekvállalásért.

Nem mindenkinek való a szülőség,de a pénz meg szocpol,CSOK miatt bevállalják..

2018. nov. 10. 00:14
 29/30 anonim ***** válasza:
#27 mar hogy lennek a kerdezo? ipcim es szolgaltato is mas. mellesleg vallas nelkul te sem letezhetnel
2018. nov. 10. 00:15
 30/30 anonim ***** válasza:

Gyönyörű vagy, hogy megerőszakolt, bántalmazott emberként ilyeneket írsz egy sorstársadnak... Már ha igaz a sztorid. Fáj ugye? Amikor lehazugoznak?

Mindenki máshogy dolgozza fel a sérelmeit. Engem is abúzáltak gyerekkoromban, soha nem irnék ilyet egy sorstársamnak (teljesen mindegy, hogy milyen szinten bántották)! Soha!

Gratulálhatsz magadnak, hogy ennyi érzelmi intelligenciával rendelkezel.

2018. nov. 10. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!