Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt olyan, aki meg szokta...

Van itt olyan, aki meg szokta vágni magát? Ti hány évesek vagytok? Vagy ha már nem, akkor hány évesen csináltátok ezt?

Figyelt kérdés

2018. okt. 6. 20:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%
Én csak megszoktam magam ütni vállba meg hasba !:)
2018. okt. 6. 20:26
 2/13 A kérdező kommentje:
Az is releváns tulajdonképpen :-) És te hány éves vagy? :D
2018. okt. 6. 20:28
 3/13 anonim ***** válasza:

Hát, mivel eléggé 2bal kezes vagyok , megszoktam magam néha napján vágni. Legutóbb az antibiotikumos papírral vágtam el az ujjam. A kibuggyant vér látványától majdnem elájultam :D

17/L

2018. okt. 6. 20:30
 4/13 A kérdező kommentje:
hehe :) persze úgy gondoltam, hogy szándékosan :-)
2018. okt. 6. 20:33
 5/13 anonim ***** válasza:
Csak simán kiváncsi vagyok ,hogy mit birok elviselni
2018. okt. 6. 20:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
13-16 éves korom között volt szokásom vagdosni magam, aztán megjött az eszem.
2018. okt. 6. 22:28
 7/13 .aa. válasza:

Szia, szerintem ez nem szimplàn csak mit birok ki, ,,hatàrok feszegetése" , hanem komoly lelki gondok, esetleg fel nem dolgozott gyerekkori problémák.

Ez nem játék, és nem is menő.

Mindenképpen megkeresném a baj okàt,és szembe néznék vele . Mielőtt még másfajta gondolatok társulnának hozzá, es esetleg még nagyobb kart okoznal magadban.

😶

2018. okt. 6. 22:30
 8/13 anonim ***** válasza:

14-15 évesen vágtam magam, azóta nem.

16/L

2018. okt. 7. 13:45
 9/13 anonim ***** válasza:

1 hónapja vágtam magam utoljára, azóta nem.

Szoktam érezni azt a bizonyos késztetést mikor magam alatt vagyok, vagy ideges vagyok sőt van olyan is mikor csak úgy szimplán hogy meg kell tennem. De próbálok erős maradni és nem megvágni magam mert nem is tudom... Csak is barátom miatt próbálok leszokni erről mert szeretem és nem akarom hogy csalódjon bennem újra, meg persze magam miatt is mert egyszerűen ocsmány a bőröm és mindig takargatnom kell főként a combomat.

btw, eddig feszültség levezetésképp és amolyan önbüntetési szándékból csináltam a vágásaimat.

Nem jó dolog ez mert ha látnátok a combom és a kezem... Na az igazán durva és örökre ott maradnak ezek a rohadt hegek amiket én gyűlölök.

12 évesen karcoltam magam először, utána 14 évesen kezdtem vagdosni magam , 17 évesen egyre durvábban és most vagyok 19 éves az utolsó vágásom 1 hónapja volt ugye amit úgy kell elképzelni hogy egy borotva pengével csináltam és szétnyílt a kezemen a vágás mert rohadt mélyre ment és össze is kellett varratnom.

2018. okt. 9. 10:43
 10/13 A kérdező kommentje:
Úh, utolsó, jobbulást :(
2018. okt. 9. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!