Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet, hogy azért se értenek...

Lehet, hogy azért se értenek meg, érzik át a fájdalmamat, mert úgy tűnik, küzdök, van ötletem, van B-tervem?

Figyelt kérdés

Nagyon sok dologgal küzdök, ami nekem túl nehéz és nem tudom megemészteni.

Talán a legkellemetlenebb a még diagnosztizálatlan mentális betegségem (vagy betegségeim) és a kellemetlen munkám. A napi kb 17 ébren töltött órából 9 néha szinte maga a pokol (számomra), de majdnem minden nap legalább kellemetlen.

A magány nagyon felőröl.

A barátaim nem látják rajtam, hogy lelkileg olyan mélyen vagyok, hogy szerintem az összeomlás jön.

Ha mesélnék, lehurrognak, lekicsinylik a gondjaimat, nem tudom, szimplán lusták meghallgatni vagy csak az a cél, hogy átterelődjön a szó a maguk problémáira.

Néha olyan dolgokat mondanak, amivel akaratukon kívül is mélyen megbántanak, pl: azért nem tudtál elhelyezkedni a végzettségeiddel, mert nem akartál.

Egyedül vagyok az érzelmeimmel, félelmeimmel, a nagy felelősséggel járó döntéseimmel, az idegességemmel, a stesszemmel.

Tanulok, angolozok, sportolgatok, néha szervezek kisebb programokat.

Lehet, hogy ezt látják? Erősnek látnak?

A szakadék szélén állok, teljes reménytelenségben.

Nem hinném, hogy 5 év múlva élni fogok, ha mégis, egy egyedülálló, idegroncs, kevés pénzből, rossz munkahelyeken tengődő, betegségekkel teli embeert látok.

Sos.

2018. nov. 15. 16:10
 1/4 anonim válasza:
Régen én se hittem el de nagyon sokat segít ha van valaki akivel tudsz erről beszélni, sose szabad a problémáidat magadban tartanod mert az felemészt téged, mindenkép keres valakit aki meghalgat, legyen az egy barát, vagy akár a szüleid.
2018. nov. 15. 16:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Egyetlen rokonnal vagyok jóban, de ővele korlátozottan tudom megbeszélni a dolgokat, inkább én vagyok az ő lelki szenetesládája
2018. nov. 15. 16:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Mire tippelsz, milyen mentális betegséged van?
2018. nov. 15. 16:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Autizmus, szociális fóbia, és sajnos talán az idegekkel, kedéllyel még súlyosabb valami is lehet
2018. nov. 15. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!