Lehet, hogy azért se értenek meg, érzik át a fájdalmamat, mert úgy tűnik, küzdök, van ötletem, van B-tervem?
Nagyon sok dologgal küzdök, ami nekem túl nehéz és nem tudom megemészteni.
Talán a legkellemetlenebb a még diagnosztizálatlan mentális betegségem (vagy betegségeim) és a kellemetlen munkám. A napi kb 17 ébren töltött órából 9 néha szinte maga a pokol (számomra), de majdnem minden nap legalább kellemetlen.
A magány nagyon felőröl.
A barátaim nem látják rajtam, hogy lelkileg olyan mélyen vagyok, hogy szerintem az összeomlás jön.
Ha mesélnék, lehurrognak, lekicsinylik a gondjaimat, nem tudom, szimplán lusták meghallgatni vagy csak az a cél, hogy átterelődjön a szó a maguk problémáira.
Néha olyan dolgokat mondanak, amivel akaratukon kívül is mélyen megbántanak, pl: azért nem tudtál elhelyezkedni a végzettségeiddel, mert nem akartál.
Egyedül vagyok az érzelmeimmel, félelmeimmel, a nagy felelősséggel járó döntéseimmel, az idegességemmel, a stesszemmel.
Tanulok, angolozok, sportolgatok, néha szervezek kisebb programokat.
Lehet, hogy ezt látják? Erősnek látnak?
A szakadék szélén állok, teljes reménytelenségben.
Nem hinném, hogy 5 év múlva élni fogok, ha mégis, egy egyedülálló, idegroncs, kevés pénzből, rossz munkahelyeken tengődő, betegségekkel teli embeert látok.
Sos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!