Mit tegyek szerintetek? Már ötletem sincs.
Az autogén tréning mellett azért volt pszichoterápia is? Csak azért, mert én 5 éve tünetmentes vagyok, és egy jó pszichológusnak köszönhetem.
Hátha pont kifogsz egy jót te is.
Egyébként ugyan ritkán, de lehet hormonális háttere is. Nézz utána a neten. Első körben a pajzsmiriggyel kapcsolatos problémákat nézd meg.
A pajzsmirigyem enyhén túlműködik,de egyébként semmi. Ja meg ételallergiám van,de kerülöm a rám veszélyes dolgokat.
És te kihez jártál? Itt Pesten? s a tünetek nagyjából ugyan ezek voltak? Ajjj akkor lehet van remény... :)
Pszichózistól (vagyis elmebajtól) nem kell tartanod, a tüneteid nem adnak rá okot. Ha a Frontir nem használt, akkor Xanax-ot kéne felíratnod. A betegségektől való állandó félelem a Hipochondria tünete. Több mint valószínű, hogy emellett paranoid is vagy. A Hipochondria gyakran társul vele. A wikipédián ezt a részt így emelik ki:
"Gyakran párosul a psziché egyéb kóros zavaraival, például paranoiával. Egyes elméletek szerint a hipochondria a lelki elhárítás egyik megnyilvánulási formája, amelynek segítségével az egyén igyekszik elkerülni, tudatából kizárni az elé tornyosuló magánéleti problémák megoldását. Pszichoterápiával és viselkedés terápiával többnyire kezelhető."
Remélem segítettem.
Sajnos ezzel a problémával küszködök én is. Önkontroll elvesztés nincs, de szorongás és hipochondria annál inkább.
Félek az öregedéstől, és a haláltól, pedig 19 évesen még nem kéne.
Amit tudok ajánlani, az annyi hogy esténként elalvás előtt hallgass meditációs zenéket, és próbálj figyelni a lélegzésedre, kényelmes testhelyzetben.
Nekem eddig csak ez vált be. Ilyenkor kicsit érzem, hogy milyen nyugodtnak lenni.
Köszönöm a válaszokat! Hát az biztos,hogy agyban dől el az egész,és neha egész jól ki tudom zárni,és akkor nagyon boldog vagyok,és szabad... Csak aztán elönt a félelem,és nem tudok tőle szabadulni :(
Remélem neked (is) sikerül a gyógyulás! 19-20 évesen még egyáltalán nem kéne ilyen hülyeségekkel mérgezni az agyunkat :( csak hát nehéz ezt így egy varázsütésre.
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!