Mit tegyek? ötletem sincs.
Azt kihagytam,hogy maximalista voltam és egyszerüen nemtudom elfogadni hogy nem megy...
Leht hogy elkéne mennme pszihologushoz mert egyszerüen nembirom már,csak ugy sirva fakadok egyik percről a másikra......
bele sem merek gondolni hogy mi leszkésőbb ez még csak az első hónap....
Nagyon remélem hogy felveszem az ütemet mert lassan orvoshoz kell fordulni ha ez igy folytatodik:..
Szijja!Ahogy elolvastam a kiírásod,rögtön úgy éreztem,hogy írnom kell neked!Én tavaly ugyanebben a cipőben jártam,nagyon sokat tanultam,nem volt semmi szabadidőm,csak a sulira koncentráltam.Én is maximalista voltam,és nem az eszem miatt voltam kitűnő,hanem a szorgalmam miatt,ahogy te is írtad.Az én helyzetem nagyon rosszul sült el.És ezért is akartam mindenképpen írni neked,mert nem szeretném,ha bárki átmenne ezen,amin én átmentem.Súlyos depresszióba estem,kimerültem,magántanuló lettem,de a vizsgákra sem tudtam elmenni,így most egy másik suliba járok.Pszichiáterhez fordultam,ő nagyon sokat segített nekem,igaz kaptam gyógyszereket is,de úgy érzem,h ezek is segítettek rajtam.Igazából két hete járok suliba,most már jobban vagyok.De ha tudom,h ez történik,biztosan megpróbálok leállni a tanulással.
Igazuk van az előttem szólóknak,hogy azokat tanuld,amiket szeretsz,és tölts minél több időt a barátaiddal,családoddal.Ne arra törekedj,h te legyél a legjobb!Hidd el,én átéltem,amit te is érzel,szóval tudom,milyen.Remélem menni fog,és segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!