Mit tegyek? ötletem sincs.
Szia!
Én is egy erősebb gimnáziumba jártam, és az elején engem is megdöbbentett az, hogy mennyivel többet kell tanulni, mint általánosban. De nyugodj meg, november-december tájára felveszi az agyad a ritmust, és rájössz, hogy milyen módszerrel kell tanulni és akkor már sokkal könnyebben fog menni minden.
Majd az egyetemen a gimis tananyag fog nevetségesnek tűnni[néhány szigorlatra 1000-1500 oldalt kell tudni, és abban nincs sok rizsa; rájössz, hogy képes lettél volna egy hét alatt LAZÁN felkészülni egy 4 éves gimis tárgyból az érettségire, 0-ról indulva :) ], akkor jöttem rá (sajnos utólag), hogy a gimnáziumot jobban ki kellett volna élvezni... Nem azt mondom, hogy buli buli hátán, de nem kell annyit szorongani ezen. A tanulással kapcsolatban annyit mondok, hogy próbáld a lényeget megjegyezni/megérteni, onnan már sokkal könnyebben lehet "építkezni", ne magolj, mert az időigényes és hamar elfelejted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!