Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? ötletem sincs.

Mit tegyek? ötletem sincs.

Figyelt kérdés
egy nagyon erős gimi 1 osztályába járok a régi sulimhoz képest rettentő nagy a változás tanulás terén itt most mindig éjfélig tanulok és még reggel is fel kell kelnbem 5-kor mert nem fem tudtaím befejzeni este as tanulást semmi mást nem csinálok csak tanulok és csak tanulok.... Az a probléma hogy nem az eszem miatt iylen jó az eredményem hanem a szorgalamam miatt és most is az vagfyok csak egyszerüen nincs időm már aludnik sem oylan fáradtnak és kimerültnek érzem magam...hogy folyamatasoan ráz a hideg és hétvégén is folyamat tanulok és nem tudom kipihenni magam, egyszereüen kivagyok készülve vitaminokat szedek de nem birom már iskolát viszont n em szeretnék váltani mit tegyek?
2009. okt. 2. 19:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A maximalisat akarod teljesiteni!!!Azt nem lehet!Elobb utobb ugyn is feladod!Inkabb probalj meg 80%-ot csinalni es mellette elni is egy kicsit!!!!!!!!!!
2009. okt. 6. 06:10
 12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat föleg annak aki megosztotta velem a saját hasonló történetét hát nemtudom ....egyre rosszabb minden......
2009. okt. 9. 21:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is egy erősebb gimnáziumba jártam, és az elején engem is megdöbbentett az, hogy mennyivel többet kell tanulni, mint általánosban. De nyugodj meg, november-december tájára felveszi az agyad a ritmust, és rájössz, hogy milyen módszerrel kell tanulni és akkor már sokkal könnyebben fog menni minden.

Majd az egyetemen a gimis tananyag fog nevetségesnek tűnni[néhány szigorlatra 1000-1500 oldalt kell tudni, és abban nincs sok rizsa; rájössz, hogy képes lettél volna egy hét alatt LAZÁN felkészülni egy 4 éves gimis tárgyból az érettségire, 0-ról indulva :) ], akkor jöttem rá (sajnos utólag), hogy a gimnáziumot jobban ki kellett volna élvezni... Nem azt mondom, hogy buli buli hátán, de nem kell annyit szorongani ezen. A tanulással kapcsolatban annyit mondok, hogy próbáld a lényeget megjegyezni/megérteni, onnan már sokkal könnyebben lehet "építkezni", ne magolj, mert az időigényes és hamar elfelejted.

2009. okt. 9. 22:34
 14/14 anonim válasza:
nővéremmel ugyanez volt, 16 évesen olyan depressziós lett mint az állat.. én persze az öcsike nagyívből leszarom, nincs is ilyen problémám soha, összepuskázom a 4est :P
2009. nov. 10. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!