Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? Haszontalannak...

Mit tegyek? Haszontalannak érzem magam. Többi lent

Figyelt kérdés

Szóval 16 vagyok, és tanácsot szeretnék kérni..

Az a helyzet hogy: haszontalannak érzem magam..

1 éve depressziós vagyok és ez olyan szintre jutott el hogy öngyilkos gondolataim vannak, vagdosom magam (elég durván)

Nyilván a barátaim nem tudnak semmit.. Mivel alig mozdulok ki a szobámból..

Szüleim nem vesznek észre ebből semmit, mivel nem foglalkoznak velem...

Voltak kísérleteim, de kevés gyógyszer mennyiséget juttattam be a szervezetembe.. (16 db kedélyjavító)

Rengetegszer nem tudok aludni mert síró görcs jön rám..

Mit kéne tennem? (Pszichológus sem tud segíteni)

Akik segítenek egy 👍(zöldel) jutalmazom ❤

2018. nov. 2. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Voltál, már pszichológusnál vagy csak mondod, hogy nem tud segíteni?
2018. nov. 2. 21:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Sport önvédelem fejlesztő kihívások falmászás , nézd meg a ninja warriort hány ex lebénult ember nevez és végig megy a pokoli pályákon . Olyan videót nézz pl CIRQUE de loleil ami ritka élmény , kezdj el zenélni tanulni hanszeren digi cuccon .
2018. nov. 2. 21:13
 3/4 A kérdező kommentje:

#1: Voltam pszichológusnál! (Iskola pszichológus, így nem szólt a szüleimnek.. Ez tűnt a legjobb megoldásnak..)

#2: el szeretnék kezdeni zenélni.. De nincs lehetőségem.. Pedig ez az egyik álmom...

Köszi a tanácsokat❤

2018. nov. 2. 21:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Elsősorban pszichiáterhez kéne menned mindenképpen.

Ennyi idősen nekem is ilyen problémáim voltak, és a sokéves eredménytelen kínlódás és ilyen meg olyan pszichológus után csak az segített rajtam.

2018. nov. 2. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!