Voltatok már így ti is? Gazdálkodási és menedzsmentre járok de olyan haszontalannak érzem magam.
Szèchenyin vagyok elsőèves a gazdálkodási ès menedzent szakon
A kèsőbbiekben pènzügyre szeretnèk szakosodni, meg pènzügy msc-t csinálni, mellette az elte forditó ès tolmácskèpzőjèbe akarok szinkrontolmácsnak tanulni, ès a kettő ötvözèsèvel ill.külön-külön alkalmazásával kèpzelem el a jövőmet, amièrt igyekszek mindent megtenni.
Viszont az egyetemen olyan gáznak èrzem magamat a mèrnökök mellett. Ugye ott az audi, ès ezerrel támogatja a mèrnököket. Úgy èrzem h az amit èn tanulok az büfè hozzájuk kèpest ès semmit sem èrő tudásom lesz. Van a suliba egy nemzetközi marketing kutató csoport,ahova szeretnèk csatlakozni, de ahogy belegondolok h a mèrnököknek milyen kutató csoportjaik vannak, olyan gáznak èrzemagamat, meg a törekvèseimet.
Ti mit gondoltok erről?? Èrdekelne mèrnökök vèlemènye is (azt tudni kell h a suliba egy jó nagy rèszük kb istennek kèpzeli magát, ès iszonyat lekezelőek ès bekèpzeltek)
szia
én egy mérnök vagyok
és ha érdekel akkor tanuld :)
ha szeretnél csatlakozz a kutatócsoporthoz, mert tapasztalatnak nagyon jó :)
ha van még kérdésed akkor priviben keress bátran
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!