Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mentalis betegek, ti elmondjat...

Mentalis betegek, ti elmondjatok ismerkedesnel, hogy ilyen betegsegetek van?

Figyelt kérdés
Legyszi irjatok le, h milyen betegseg es kort vagy nemet is. Ha ez tul sok info, akkor legalabb a betegseget legyszi. Koszi es mindenkinek jobbulast!

2018. okt. 28. 21:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%
A kor én nem lemaradt. 31/L
2018. nov. 14. 23:53
 12/15 anonim ***** válasza:
91%

Olyan betegségem van, amivel kapcsolatban nagyon előítéletesek az emberek. Épp ezért ismerkedésnél nem mondok semmit, ha viszont az ismerettség kezd barátságba fordulni, akkor elárulok dolgokat az állapotomról, és arról, hogy járok/jártam pszichológushoz, mert vannak rossz napjaim.

A betegségem nevét csak azoknak mondom el, akikkel már nagyon mély barátságban vagyok. Ha valaki hátat akar nekem fordítani, szeretném, ha miattam tenné ezt és nem egy diagnózis/bélyeg miatt!

24/N borderline, bipoláris, evészavar, meg mindenféle szorongás

2018. nov. 16. 17:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Én kb egy hét után mondanám el
2020. febr. 4. 13:58
 14/15 A kérdező kommentje:
Én végül nem mondtam el, mert úgy éreztem, hogy nem értené meg. Nem is tartott sokáig a dolog. A következőnek viszont elmondtam, mert ő is élt át hasonlót. És megértette. De nekem az a tapasztalatom, hogy gáz vagy nem gáz, de legjobb csak akkor elmondani, amikor már látod, hogy megfogtad az illetőt. Mert akkor nem fog elmenekülni. Egy mentális beteg amúgyis annyira kiszolgáltatott és sérülékeny, nem teheti ki magát annak, hogy túl korán elmondja és netán jól ott hagyják emiatt.
2020. febr. 8. 11:24
 15/15 anonim ***** válasza:
A pszichiátrián ismerkedtem, skizofréniával kerültem be
2021. szept. 22. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!