Borderline zavrom vn, mostnában megfigyeltem magamon, hogy ismerkedésnél kitalálok történéseket, vagy olyan jellemzőket személyiségmre, amik valójában azt hiszem nem is illenek rám?
Figyelt kérdés
Megijedtem magamtól, hogy ez már nem is tudatos csak úgy jön, és ez baj..hogy olyan életeseményeket kitalálok, ami nem is történt meg..
26n
2014. márc. 25. 20:22
1/5 anonim válasza:
Jártál már pszichiáternél? Nem szemétkedni akarok, teljesen komolyan kérdezem: jársz-e rendszeresen? Diagnosztizálták a borderline-t vagy öndiagnózissal úgy véled, hogy borderlineos vagy? A borderline nagyon megnehezíti a párkapcsolatot, nem is tudnak nagyon rendes kapcsolatban élni. Nem tudom, hogy erre a betegségre jellemzőek-e a delúziók, de talán ezért találsz ki dolgokat, mert tulajdonképpen te is elhiszed és ilyen lenne az ideális éned. A valós éned pedig az a beteg roncs (már bocsánat), akitől megijedsz. Szerintem ez ez önvédő mechaizmus, ami egyszerűen beépült nálad, mert így könnyebb. Könnyebb, mert segít az önbizalomhiányon, amivel biztosan küzdesz. Járj rendszeresen orvoshoz, tudnak segíteni! Ne ijedj meg, ez egy átmeneti állapot, de mindenképpen pszichiáternek kellene megvizsgálnia és rendszeresen kellene járnod!
2/5 anonim válasza:
Pseudománia. Nem orvosi, hanem pszichoterapeuta kompetencia.
3/5 anonim válasza:
1-es:
hát te se menj pszichológusnak! :D
4/5 A kérdező kommentje:
hát rajtam már semmi se segit
2014. márc. 27. 01:49
5/5 anonim válasza:
Mibol gondolod, hogy borderline szemelyisegzavarban szenvedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!