Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Sírhatnékom van, de csak úgy....

Sírhatnékom van, de csak úgy. Tudnátok írni nekem valami vigasztalót, amitől elmúlik?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömhöz sem merek azzal odamenni, hogy "sírós kedvem van, vigasztaljál már meg", mert mindenkit csak felbosszantanék ezzel és hisztis pcsának gondolnának.

2018. okt. 21. 21:10
1 2
 11/13 anonim válasza:

Nem vagy egyedül... Sajnos...

Ugyanezen okból jöttem fel az oldalra elég sok idő után újra. Ugyanezen gondolat fogalmazódik meg bennem sokszor, hogy nem merem már senkinek se mondani, ha bármi bajom van, mert a végén elegük lesz belőlem és jogosan.

Tudom én tehetek ez ellen, de én se bánnám, ha valakitől kaphatnék egy kis támogatást hozzá...

Remélem mindenkinek sikerül kijönni minél hamarabb ebből az időszakból amiben én, kisebb-nagyobb megszakításokkal, kb 5 éve vagyok benne...

36N

2018. okt. 21. 22:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem is 0-24 de nem sírok gyerekkorom óta a "nem vagyok bzi" elképzelés szerint :D El kell foglalnod magad valamivel/valakivel, biztos jobb lesz. Bár erről nem sokat tudok. De biztos így lehet :)

F

2018. okt. 22. 02:24
 13/13 anonim ***** válasza:
elmúlik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2018. okt. 24. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!