Miért van ok nélkül sírhatnékom?
Figyelt kérdés
Néha, mindenféle kiváltóok nélkül rosszul érzem magam sírni akarok és elmenekülni. Kb. bárhol és bármikor rám jöhet, és nagyjából 1 óráig tart. Tényleg nem értem hogy miért, mert jó életem van és nem kéne így éreznem.2018. jan. 14. 14:47
1/4 anonim válasza:
Elég rossz lehet neked,sajnálom nem valami kellemes.Gondolom,rendesen sírsz,vagy csak könnyezik a szemerd?
2/4 anonim válasza:
Hiába írod, hogy jó életed van, nem kéne így érezned, a szervezeted jelez, tudat alatt mégsem stimmel valami. Összejöttek a dolgok, az tuti, csak te talán ebből csak annyit érzékelsz, hogy sírhatnékod van. Bár nem tudom, hány éves vagy. Mert a kamaszkor is produkál ilyet. Hormonváltozás, stb. Megírhatnád, hány éves vagy.
3/4 anonim válasza:
Belső feszültség, szorongás, stressz, hormonok, negatív emlékek, gondolatok, stb. Ha megoldható, akkor bőgd ki magad, az segít.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, 15.
2018. jan. 14. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!