Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bipoláris zavarban is lehetnek...

Bipoláris zavarban is lehetnek napi hangulatvaltozasok, dühkitörések, költekezés, szorongás, enyhe porges? Van, hogy ok nélkül változik a hangualom.34/f

Figyelt kérdés
2017. dec. 29. 11:34
 1/4 anonim válasza:

Nemhogy lehet, hanem sajnos elég általános tünet :( Nálam szinte minden nap így megy, egyáltalán nem szórakoztató... Rettegek, hogy emiatt fognak kirúgni majd.

Remélem tud majd segíteni ezen valami orvos, jövő hónap közepén teszek egy ilyen látogatást.

2017. dec. 29. 11:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Együtt érzek.én antidepit szedek ,de én félek a borderline zavartól mert azt a legnehezebb gyógyítani.abba is olvastam ilyen tüneteket.kitartas.majd írnak fel hangulatstabilizàlot.
2017. dec. 29. 11:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Borderline-nál nem ok nélkül változik a hangulat. Kis apróságokon izéli fel magát az ember.

De borderline az más, ők önsértőek, impulzívak, dührohamosak.

2017. dec. 29. 13:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem gondolom hogy bármi betegséged lenne amiket írsz ezek teljesen hétköznapi dolgok.
2017. dec. 29. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!