Sokszor sírhatnékom van látszólag ok nélkül. Mi bajom lehet?
Sokszor ideges leszek, olyan dolgok emésztenek melyeken máskor túllépek, de néha nem megy, főleg este, lefekvés előtt jön rám, és sirhatnékom támad, ilyenkor nem tudok aludni és ettől még rosszabb, van hogy hajnalig vagy egész éjjel nem alszom, másnap persze fáradt vagyok és visszagondolva nem értem miért kerültem ilyen állapotba előző este, hisz nem is nagy probléma az amin rágódtam.
A párom nem érti ilyenkor mi van velem, sőt mérges mert nem tud aludni,pedig ha megnyugtatna ilyenkor biztosan segitene. Vajon komolyan baj van velem?
Velem is ez van kb egész héten...
Engem nyugtat a párom, de akkor semmi se jó... az se, holott nemis rá haragszom...
Énsem értem magam...
ha tényleg, de igazán, tényleg, őszintén nincs semmi kiváltó oka, akkor pszichés eset vagy, depressziós, bizony sokáig kell rá gyógyszert szedned.
irány a pszichiátria.
Túl sok a szabadidőtök, a lekötetlen fizikai/szellemi/mentális energiátok, így akaratlanul/tudatlanul is álproblémákat kreáltok magatoknak.
Ezt nem bántásnak írom, hanem tapasztalatból.
Amikor sok volt az ún. üres járatom, mert pl. nem dolgoztam, akkor nálam is ugyanezek jöttek elő.
Célokat kell kitűzni, ami lefoglal, leköt, kifáraszt.
Nem lehet, hogy azt érzed, hogy valami nem jó, de nem tudsz rájönni, hogy mi az igazából, minden kis hülyeség idegesít, de igazából nem is az a baj, hanem egyszerűen minden!?
Nálam is volt ilyen, és szép lassan rájöttem, hogy az akkori kapcsolatom nem volt már jó nekem.Szerintem jön először ez az érzés,ez a nem jó semmi, nem találod a helyed, és egy idő után rájössz, hogy már nem működik a kapcsolatod, hiába is próbálod azt hinni, hogy ez tök jó, a lelked érzi!Azt nem lehet elnyomni.
tulajdonképpen egyetértek a 4.-kell.
a túlzott jólét hozza ezeket a dolgokat.
mégha nem is kimondottan gazdag valaki, de nem éhezik, az biztos, akinek ilyen gondja van.
Szia!
Nekem is hasonló a problémám. :( Állandóan sírhatnékom van, de nem tudom miért. És sokszor sírok is. Pedig minden rendben van körülöttem, egyszerűen nem tudom, hogy mi lehet az oka. És csak egyre rosszabb, mert alvászavarom is van már néhány hónapja, csak két-három órákat tudok aludni. :( Pedig a sulit is szeretem, jól tanulok, vannak barátaim. Nem tudom hova fajul ez. :( De már a védőnő is megkérdezte a suliban, hogy minden rendben van-e, mert nagyon sápadt vagyok, meg szomorkás...
22:03 vagyok.
Nekem pont, hogy nincs sok szabadidőm, reggeltől délutánig suli, heti 4 alkalom fakt, mikor hazaérek tanulás-tanulás, mert készülök a felvételire, kellenek a jó jegyek. Mindemellett még otthon is rendet tartani, mert anyum reggeltől estig dolgozik, hugiért is nekem kell rohanni az oviba, gondoskodnom kell róla, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!