Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Sokszor sírhatnékom van...

Sokszor sírhatnékom van látszólag ok nélkül. Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

Sokszor ideges leszek, olyan dolgok emésztenek melyeken máskor túllépek, de néha nem megy, főleg este, lefekvés előtt jön rám, és sirhatnékom támad, ilyenkor nem tudok aludni és ettől még rosszabb, van hogy hajnalig vagy egész éjjel nem alszom, másnap persze fáradt vagyok és visszagondolva nem értem miért kerültem ilyen állapotba előző este, hisz nem is nagy probléma az amin rágódtam.

A párom nem érti ilyenkor mi van velem, sőt mérges mert nem tud aludni,pedig ha megnyugtatna ilyenkor biztosan segitene. Vajon komolyan baj van velem?

2009. dec. 10. 21:22
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók! Sajnos nem mondhatom hogy tele vk szabadidővel nap 11 órás melóm van, és még otthon is volna bőven teendő,ha lenne rá elég időm. A páromat pedig szeretem és jól megértjük egymást, a szex is jó vele, nem hiszem hogy ez okozna gondot. Ezért is aggaszt a dolog,mert látszólag nincs nagyobb baj,de szerintem akkor velem lehet vmi gond, a melóhelyen titkolom, bár néha furcsálják miért vk olyan kialvatlan, volt hogy napközben haza kellett mennem mert majd összeestem a fáradtságtól, de azt hazudtam mástól vk rosszul, félek ha rájönnek vmi gond van velem kitesznek, hiszen igy nem lehet melózni.
2009. dec. 10. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!