Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Sos! Szuicid vagyok?

Sos! Szuicid vagyok?

Figyelt kérdés
Borderline a diagom kapok ra xanit. Csalad kijelentette h hisztis pcsa vagyok . Eletembe legfontosabb es egyetlen emberrel osszevesztem. Elterveztem a halalomat is ma estere.

2018. okt. 18. 00:33
 1/8 anonim ***** válasza:
51%

Előbb vedd be a gyógyszeredet. (Csak egyet!!!)

Jobb már?

2018. okt. 18. 00:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Hat, en nem tennem meg. Sokszor, talan millioszor terveztem en is az ongyilkossagomat, de jo hogy nem tettem meg. Az eletben vannak szar dolgok, szar emberek, szar helyzetek.... de megis csak jo elni, meg egy ilyen szar kis orszagban is.. mindig lesz egy onfeledt jo nevetes, egy boldog pillanat egy remeny sugar, ami miatt erdemes folytatni, es ha jol belegondolsz, te is fogsz talalni valamit, egy megoldast, egy pozitiv dolgot. Ha valamit tanultam a sajat borderlinesagbol, hogy az elet bizony nem fekete es feher! Elni jo, orom es a szar helyzetektol no a lelek, a szar napoktol leszel erosebb es nincs jobb annal amikor raeszmelsz milyen eros vagy valojaban. Az ero az amikor nem akarsz meghalni, hanem huzod az igaz akkor is amikor mas elengedne. Ettol leszel jo es ettol leszel kulonb. Legyel te is eros, es NE ADD FEL!
2018. okt. 18. 00:59
 3/8 A kérdező kommentje:

Kedves 2! Klisse vacak az egesz. Nem latsz belem. Volt szakitas abortuaz szulok valasa gyermekkori trauma csaladon beluli eroazak. Es most ki vahyok tagadva mert borderline lettem. Anyam letojja. Akit meg imadok az tegnap majdnem belehajszolt a halalba. Nem direkt. Tul erosek az erzeseim.

Kedves elso. Tizet vettem be. Es meg utana se mult a szuocid gondolat. Nem mefhalni akartam vele. Pont tulelni

2018. okt. 18. 01:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2018. okt. 18. 12:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kettes vagyok, nem tudom elsz e meg, de attol hogy klise, meg igaz.... volt egy ilyen teszt. Patkanyokon, beleraktak oket vizbe, egy sotet szobaba, az a patkany akinel full sotet volt, 1 vagy 2 ora alatt feladta, nem kuzdott az eleteert, a masik kapott egy kis fenysugarat, beengedtek hozza egy pici remenyt, es tobb mint egy napig kuzdott, amig vegleg ki nem merult. Alapveto elolenyi funkciok mukodnek. Es az eletben, MINDIG! van remeny... csak van, aki latja, van aki nem vesz rola tudomast... anyad meg jobban tenne ha nem itelne el teged, amiatt hogy borderline vagy mert o tehet rola...
2018. okt. 19. 23:57
 6/8 anonim ***** válasza:
"Borderline a diagom kapok ra xanit." Ilyet csak egy buta gyerek ír le. Szüleidet sajnálom. Max 15 éves lehetsz.
2018. okt. 20. 18:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Az utolsonak jelzem hogy felnott ember vagyok es nemreg kaptam a diagnozist.
2018. okt. 21. 01:02
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Attól még hisztis pics-a maradsz xD
2018. okt. 21. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!