Aki munkakerülő a huszas éveiben az mitől lesz az?
Figyelt kérdés
2018. okt. 1. 08:27
1/7 anonim válasza:
Lustaság, megszokás, a felelősségtől való félelem, depresszió, munkára való képtelenség (pl nem képzett, de a nehéz munkát fizikailag nem bírja). Sok mindentől lehet.
Leginkább attól, hogy nincs rákényszerítve, hogy ez mitől van, az pedig teljesen egyedi.
3/7 anonim válasza:
Ahogy a fentiek írták, plusz még attól lehet, ha sehogyse találsz (végzettségeddel kompatibilis) munkát (hiába küldtél be CV-t kismillió helyre!).
4/7 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, az nem munkakerülés, hanem egyszerűen nincs munka szakmályán belül, majd idővel elmegy takarítónak, vagy őrnek, vagy gyári munkásnak, mert nincs más.
5/7 anonim válasza:
4, én jelenleg pont ilyesmi állásra vadászom, csak egy kicsikét magasabb szinten, de igazából bármi jó lenne. Addig igenis munkakerülőnek érzem magam, mert kb semmi értelmeset nem csinálok az álláskeresésen kívül, csak lógok a semmiben. Pedig amúgy nem akarok!!!
6/7 anonim válasza:
Azt kifelejtettem, hogy a végzettséggel kompatibilis alatt azt értettem, hogy nincs szakmám. Az érettségi meg kb semmit se ér! Így maradt a "munkakerülés" és a CV írigatás a professionon X hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!