Nem tudom, hogy szedjem magamat össze, évek óta depressziós vagyok és rövid időn belül le kellene nyelvvizsgáznom, de sztem soha nem fog sikerülni mert nagyon nehezen veszem rá magamat a tanulásra?
Figyelt kérdés
Nincsen napirendbem , majdnem hajnalban fekszek és d.u. Kelek fel...:/ Nem dolgozom, azért is, hogy a nyelvvizsgára tudjak készülni, de így csak még rosszabb, hogy szinte sehová sem mozdulok ki.
Voltam már pszichiáternél, de nem sokat segített.
Előre is köszönöm.
2018. szept. 29. 21:20
1/5 anonim válasza:
Újból menj el az orvosodhoz és mond el ezt a problémádat neki!
2/5 anonim válasza:
Depressziósan ezerszer nehezebb minden kihívás.
Ha tudod, szerintem halaszd el, és koncentrálj a gyógyulásra.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
Ez a baj, hogy nem nagyon tudom elhalasztani...:/ A diplomámhoz kell, és másik szakra szeretnék menni, amihez szintén kellene.
2018. okt. 1. 21:17
4/5 anonim válasza:
Nincs mit. :)
Ehh... :/
Hát, mint írták, érdemes lehet az orvoshoz visszamenni, esetleg másikat keresni, ha az előző nem vált be.
A depresszió sajnos nem arról híres, hogy rövid időn belül talpra lehet állni belőle. :(
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudom, sajnos...:/ Ráadásul én alkatilag is ilyen vagyok, jóformán gyerekkorom óta...
2018. okt. 4. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!