Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudom, hogy szedjem...

Nem tudom, hogy szedjem magamat össze, évek óta depressziós vagyok és rövid időn belül le kellene nyelvvizsgáznom, de sztem soha nem fog sikerülni mert nagyon nehezen veszem rá magamat a tanulásra?

Figyelt kérdés

Nincsen napirendbem , majdnem hajnalban fekszek és d.u. Kelek fel...:/ Nem dolgozom, azért is, hogy a nyelvvizsgára tudjak készülni, de így csak még rosszabb, hogy szinte sehová sem mozdulok ki.

Voltam már pszichiáternél, de nem sokat segített.

Előre is köszönöm.

2018. szept. 29. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Újból menj el az orvosodhoz és mond el ezt a problémádat neki!
2018. szept. 29. 21:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Depressziósan ezerszer nehezebb minden kihívás.

Ha tudod, szerintem halaszd el, és koncentrálj a gyógyulásra.

2018. okt. 1. 19:01
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Ez a baj, hogy nem nagyon tudom elhalasztani...:/ A diplomámhoz kell, és másik szakra szeretnék menni, amihez szintén kellene.

2018. okt. 1. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Nincs mit. :)

Ehh... :/

Hát, mint írták, érdemes lehet az orvoshoz visszamenni, esetleg másikat keresni, ha az előző nem vált be.

A depresszió sajnos nem arról híres, hogy rövid időn belül talpra lehet állni belőle. :(

2018. okt. 1. 23:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudom, sajnos...:/ Ráadásul én alkatilag is ilyen vagyok, jóformán gyerekkorom óta...
2018. okt. 4. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!