Depressziós lennék? (Túl rövid a kérdés)
Kb. 1 hónapja minden nap rossz kedvem van és sírok. Egyedül vagyok nem megyek oda senkihez és hozzám se jönnek oda. Gondoltam olyanokra, hogy jobb lenne ha nem léteznék. :/
Szerintetek mit jelent?
Hogyha azt írják, hogy igen, depressziós vagy, akkor jobb lesz? Ha azt írják, hogy nem, nem vagy az, akkor változik bármi is?
Inkább az okokat keresd, és ne betegnek gondold magad rögtön.
Történt valami, hogy ezt kiváltotta? Tudsz azon változtatni (akár a hozzáállásodon, akár tettekben), hogy ne érezd magad ilyen rosszul amiatt, ami esetlegesen kiváltotta?
Ha látszólag nincs semmi oka, akkor elkezdtél mondjuk sportolni, sétálgatni, vitaminokat szedni?
Mitől lennél boldog? Mi változott?
Ha ezeken a lépéseken végigmentél és a helyzeted még nem javult kicsit sem, és továbbra is reménytelennek érzed az egészet, akkor fordulj szakemberhez, de addig ne rágódj ezen a kérdésen, hogy vajon ez depresszió-e, mert az sehova nem vezet.
Ha azt írják, igen... akkor legalább megtudom...
Egyébként igen, már próbáltam ezeket.
Eddig is próbáltam tenni, ezek után is fogok.
Csak szeretném tudni a véleményeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!