Jó, ingyenes pszichológus Budapesten?
Sziasztok. 18 éves lány vagyok, öngyilkossági gondolatokkal küzdök. Tudnátok ajánlani nekem jó ingyenes pszichológusokat Budapesten, lehetőleg leginkább a Kálvin térhez, esetleg a Petőfi hídhoz közel (vagy onnan könnyen/gyorsan megközelíthető helyen)? A jó alatt azt értem hogy rendesen végzi a munkáját, nem vesz félvállról stb...
Előre is köszönöm szépen a segítséget!:)
(U.i.: A negatív kommentekből, hogy mégis mi bajom lenne ennyi idősen, már eleget kaptam, nem kérem, köszönöm!)
#1: Miért, mi a gond az ingyenes pszichológusokkal?
#2: Igen, jó az is, csak tudjon segíteni... (bár őszintén, most hirtelen nem tudom mi a különbség pontosan a pszichológus és a pszichiáter között, pedig úgy érzem tudnom kéne...)
Ingyenes pszichológus nincs. Max. az iskolapszichológusotok.
A pszichiáter csak nyugtatókat, antidepresszánsokat ír fel, azt felejtsd el.
Ha egyetemre jársz, ott szokott lenni ingyenes pszichológus (pl nálunk a bme-n van) meg mindenféle szociális tanácsadás.
Ha középsulis vagy, akkor itt is kell lennie iskolapszichológusnak, nála érdmes kezdeni, ő majd ajánl mást, ha arra van szükséged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!