Elmenjek pszichológushoz?
Valójában már kiskoromtól kezdve olyan impulzusok értek , amik negatív kihatással vannak a jelenlegi életemre. Már minimum egy éve gondolkozom ,hogy elmenjek e pszichológushoz , de sajnos nem tudom ,hogy mi sülne ki belőle. Nagyon érdekel a pszichológia , önszorgalomból 2 éve tanulgatom is a dolgokat , ebből kifolyólag sok öndiagnózist is felállítottam.
Attól tartok , hogy a pszichológus nem lenne megoldás,vagy nem tudom már. A családom nagy része feleslegesnek véli ,hogy elmenjek.
Ti mit tennétek a helyemben?
Mindenképpen menj el ha úgy érzed segítene. Semmit nem fogsz veszíteni vele, a legrosszabb ami történhet hogy nem mész többet, vagy másik szakembert vàlasztasz.
Én az első alkalmon most lettem túl. Akármennyire is azt hiszed hogy értesz a pszichológiához, rá fog vezetni olyan dolgokra amik neked soha nem jutnának eszedbe.
A pszichológus is akármennyire jó szakember, a saját életével kapcsolatban ő is más segítségét kérné, nem tudja magát diagnosztizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!