Pécsen hol találok olyan pszichológust, aki ingyenesen ellát?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, régóta pánikbeteg és szorongós típus. De most az érettségi előtt sokkal rosszabbak lettek a tüneteim, pedig csak szeptember van. Szeretnék meglátogatni egy szakembert, de nem tudom merre induljak el. Menjek el a háziorvosomhoz és ő majd tovább küld? Jelenleg még a gyerekorvosomhoz vagyok bejegyezve, mivel nem múltam el 19.2018. szept. 16. 19:28
1/6 anonim válasza:
Ha beutalót kapsz, és állja a TB, akkor ingyért lesz. Háziorvosnál érdeklődj.
2/6 A kérdező kommentje:
Szóval ezzel fordulhatok a gyerekorvoshoz is? Ő is adhat beutalót?
2018. szept. 16. 20:52
3/6 anonim válasza:
Igen, ha ő a meghatározott háziorvosod, akkor nála kell.
4/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen.
2018. szept. 16. 21:14
5/6 anonim válasza:
Menj el a közeledben levő családsegítőhöz. Ott általában szokott lenni pszichológus.
6/6 anonim válasza:
Szia! A Veress Endre-i rendelőbe nem kell beutaló, csak telefonon kell időpontot kérni, de persze sok az ember és sokat kell várni, hogy az ember bekerüljön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!