Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? Keressek fel...

Mit tegyek? Keressek fel pszichológust?

Figyelt kérdés
Mostanában sokszor elkap az a gondolat, hogy mi lehet a halál után. Sokszor nagyon rástresszelek, mert nem tudom mi van utána, hogy van e valami, vagy hogy aztán nem lesz egyáltalán semmi és egyszerűen félek, hogy mi lesz, hogyha apszolut megszűnök létezni, vagy újjászületek vagy nem tudom elképzelni, hogy mi lesz és sokszor nagyon kétségbe esek emiatt, nagyon rástresszelek. Mit tegyek?

2018. júl. 28. 12:37
 1/2 anonim ***** válasza:
A stresszelessel nem valtoztathato meg a jovo,igy egy folosleges, ido-es energiapocsekolo tevekenyseg. 4-5 eves gyermekeknel szokott elofordulni fokent, utana a tobbseg belatja, es elfogadja, hogy az elet mulando. Halt meg valaki hirtelen a kozeledben? Miota tart ez az allapot? Persze, egy pszichologus altakaban segit, ha nem egy sarlatanba futsz bele, de ha beszelgetsz egy kicsit magaddal, szerintem megoldhatod egyedul is. Ha meghalsz, olyan erzes lesz, mintha csak elaludnal, erezni nem igen fogsz tovabb...:) Most nem megijeszteni akarlak, hogy aludni se merj nyugodtan, hatha almodban meghalsz, vagy nem kelsz fel tobbe, errol szo nincs, nyugi. :) De nem erdemes olyan dolgok miatt aggodni, amiken ugysen tudunk valaszolni... Talan ha kicsit beleasod magad a filozofiaba, hogy kulonbozo korok kulonbozo tudosai hogy alltak a halal temakorehez, valamennyire megnyugtat...
2018. júl. 28. 17:01
 2/2 anonim ***** válasza:
2018. júl. 29. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!