Valamiert este ha emberek kozt, szorakozni vagyok rosszabb. Jottunk haza kocsival 10 korul, kirandultunk, es az egyik haznal az ut mellett parkolt egy auto es beszelgetett egy csaj meg egy srac, neztek az autot. Nekem automatikusan az volt a gondolatom, hogy uristen biztos megcsikartak a kocsit es uristen, es ezt a gondolatot nem birtam kiverni a fejembol, mintha beragadt volna es elkezdtem panikolni, bar nem fulladt panikrohamba most szerencsere. Masnal is ilyen? Teljesen hetkoznapi, semleges dologhoz kot valami rossz, ijeszto sztorit ami felspanolja? Peldaul ha ilyen ideges allapotomban vagyok akkor meg az asztalon levo toll, vagy papir is megijeszt. Ez egyaltalan szorongas? Kenyszergondolat lehet? Vagy skizofren vagyok? Ez kepzelgesnek, valosagtol valo elrugaszkodasnak szamit? Ezert gondolok a skizofreniara. Nem mindig van ez jelen, foleg akkor ha ra gondolok, de az a baj, hogy mar nem is tudok nem erre gondolni.
Az autos sztori elott mar panikoltam kicsit alapbol is, allatkerti tigris etetes volt es mar annak a gondolata megijesztett, ezert mar kicsit felspanolt allapotban voltam.
Valamiert ezeket is annyira nehezen birom 1 eve.
2018. szept. 1. 09:44
2/9 anonim válasza:
Hát igen ilyen a szorongás és ha hosszabb ideig tart vagy újra előjön akkkor kialakulhat ebből pánikérzés, pánikroham is.Arra kellene rájönni hogy valójában mi okozza vagy milyen gondolatokkal van összefüggésben, akkor legyőzhető lesz.Nem írtad mennyi idős vagy, pedig fontos lehet ha az okokat keressük...
2018. szept. 1. 10:11
3/9 A kérdező kommentje:
20 vagyok, 1 eve tart. Altalaban este jon elo, ha valahol vagyok. Szorakozohelyen, moziban. De eleg ha latom vagy olvasok drogos sztorit, pedig nem drogoztam soha. A alkoholtol is fosok mar, pedig sokat ittam regen es nem igazan volt rossz elmenyem. Egyszer volt panikrohamom ittasan, de az egyszeri volt, utana semmi tunetem nem is volt fel evig, szorongas se. Ezert felek az antidepitol is, nyugtatotol is, mindentol ami modosithatja a tudatot. Felek, hogy megorulok, nem leszek onmagam.
De igazabol az igazi tenyleges stressz helyzeteket sem birom mar annyira. Gyengebb az idegrendszerem vagy nem tudom.
De ez nem lehet skizofrenia akkor?
2018. szept. 1. 10:29
4/9 A kérdező kommentje:
Napkozben is elojon, ha epp nincs semmi, nem tortenik semmi ami lekoti a figyelmemet.
2018. szept. 1. 10:29
5/9 anonim válasza:
Ez nem skizofrénia, ugyanis annak más jelei vannak. Ne rágódj ilyen problémákon. Mindenkinek bevillan valami az agyába, de ezeket tovább kell engedni.
2018. szept. 1. 10:50
6/9 anonim válasza:
1#vagyok.Esetleg a bezártságérzéstől nem lehet? Klausztrofóbiád nincs?Sokan nem bírják ha valamilyen módon korlátozva vannak, okozhat ez is furcsa tüneteket akár tudat alatt is lehetnek szorongásaid ami így jön ki.Skizofrén semmiképpen nem vagy az egész más dolog hidd el én ismerek olyat.
2018. szept. 1. 11:12
7/9 A kérdező kommentje:
Hat csak hogy ilyen megszallottan felek ezektol a dolgoktol, hogy alkohol drog gyogyszerek, hogy panikrohamom lesz a gondolatuktol. Nem mindig, de ha gyengebb allapotomban vagyok akkor siman. Azert gondoltam hogy ez valami paranoia, meg azert mert semmis dolgoktol szorongok es azt gondolom, hogy baj van, valami rossz tortenik.
2018. szept. 1. 11:56
8/9 anonim válasza:
Próbáld a stresszdokipontcom-ot
2018. szept. 1. 12:05
9/9 anonim válasza:
1#vagyok megint. Szerintem ez inkább valami fóbia lehet.. Pl Dipsophobia.Ez az alkoholtól való oktalan félelmet jelenti, a drog nincs benne. Vagy méginkább a kontroll elvesztésétől való félelem... Inkább ez lehet nálad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!