Másnál is erősödik tavasszal a pánik, szorongás?
Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 12:52
1/11 anonim válasza:
Én nem hallottam még ilyenről. Arra tudok gondolni, hogy télen lemerülnek a szervezet vitaminraktárai, így tél végén mindenki hajlamosabb a testi-lelki bajokra egyaránt. Próbálj meg minél több gyümölcsöt fogyasztani és napon lenni, ha ez a probléma forrása, akkor segíthet.
2/11 anonim válasza:
Nálam szokott erősödni, de tudom is az okát. Nem találok munkát és télen el vagyok bent a házban, de ilyenkor mindenki jobban mozog járkál, én meg alig merek kimozdulni, nem merek emberek közé menni. Utálom, hogy nincs más téma: Na és hol dolgozol?
3/11 anonim válasza:
pacsi a 80%-os válasz írójának :)
én is ezért és így
4/11 A kérdező kommentje:
Én a frontokra is gondoltam.....mennyi idősek vagytok?
Mennyire éltek teljes életet?
2012. márc. 20. 17:11
5/11 anonim válasza:
A front is belejátszhat, bár az inkább ingerlékenységet, levertséget szokott okozni. És 25 éves vagyok és teljes életet élek. (az első válasz írója vagyok)
6/11 anonim válasza:
második vagyok
40 éves nő, 2 gyerek, csak a férjem fizetéséből "élünk".
7/11 A kérdező kommentje:
Akkor másként kérdezek:titeket miben gátol ez a fránya betegség?
2012. márc. 21. 12:09
8/11 anonim válasza:
3. vagyok 22L
közlekedésben és emiatt nem tudok dolgozni és ritkán megyek el otthonról
9/11 anonim válasza:
2.
utálok boltba menni, szülői értekezletre stb
10/11 anonim válasza:
csökken a koncentrációs képességem, és lustább vagyok a normálisnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!