Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek nyugtató függő...

Mit tegyek nyugtató függő vagyok, nem tudom leszokni róla?

Figyelt kérdés
Orvosnak azt hazudtam lecsökkentettem gyógyszer adagját, napi egyre 0,25 mg szedek este. Valójában ugyan úgy napi 3x0,5mg szedek. Nem merek leszokni róla, mert félek gyógyszer elvonástól. Nem szedem akkor, nem tudok ki menni az utcára. Már meguntam napi napi 3-szor szedek. Szedek antidepresszáns, de az csak depresszióra& szorongásra való.Már nem tudok tovább hazudni, mert amit orvos kiírja gyengébbet, azt hamar elfogy vagy lehet nem is fogja kiírni nekem receptre. Szeptemberben megyek vissza az orvoshoz. Nem tudom mit mondjak neki. Hazudni tovább már nem merek, már lehet hogy a orvos már ki sem fogja írni a nyugtatót. Nem is akarok veszekedni vele, mert gyorsan dühben gurulók. Mondjam el az igazságot? Mit csináljak?

2018. szept. 1. 08:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően az orvos utasításait kellett volna betartanod. Egyébként meg mondd el neki, mert másképp nagyobb bajt fogsz csinálni.
2018. szept. 1. 09:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen mondd el neki most az a legjobb megoldás, de ne idegeskedj.Persze nálad is inkább a szorongásod valódi okára kellene rájönni,gondolom nem akarsz egy életen át gyógyszereken élni.
2018. szept. 1. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!