Xanaxot csak pszichiáternél lehet feliratni? Szerintetek lehet csak biztonságérzet miatt feliratni?
A nyugtatók eltompítanak, ha nincs benned egy kis drukk pl. vizsgaidőszakban sokkal rosszabbul fogsz teljesíteni. A gondolkodásod is le fog lassulni, az intuíciód pedig csökkenni, nálam legalábbis ez történt, amikor depressziós időszakomban szedtem (pluszba más gyógyszerek mellé). Én azt ajánlom, relaxálj. Ez nem feltétlenül jóga, mindenkinek mást jelent. Keress egy elfoglaltságot, amiben nagyon jó vagy és szívesen is csinálod, alkoss olyat, ami büszkeséggel tölt el. Hallgasd a kedvenc számaidat minden reggel, sőt, stétálj fél-egy órát minden nap. Nekem az ASMR videók is segítettek, bár van, akit idegesítenek. Próbálkozhatsz nyugtató olajokkal, mécsesbe is jók, gyertyák esetleg. Ha problémád van, írd ki magadból, vagy éppen űzz valami sportot (én mondjuk lusta vagyok lol). Igen, vannak nyugtató herbáliák, ilyen a citromfű, levendula, orbáncfű. Érdemes-e utánanézni, vashiányos vagy-e, vagy éppen vérszegény nálam ez is nagy problémát jelentett.
Ha szorongásos beteg van, esetleg szociofóbiás vagy, mint jómagam (voltam) azt javaslom keress extrovertált (de nyugodt, nem feltétlen piás-drogos) barátokat, akik kicsit segítenek változni.
Felírhatja háziorvos. Rendszeresen szedni már csak azért nem éri meg, mert egy idő után már semmit nem fog érni.
Én kb. évente egyszer szedek: fogorvosnál. Kifejezetten orvosi javaslatra, mivel rettegek a fogorvostól, és mindenkinek jobb, ha beveszek előtte egy szemet. Így tényleg beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!