Dreams and dreams kérdése:
Nagyon fáradtnak és gyengének, erőtlennek érzem magam. Napi két gyógyszer: Faxiprol (75 mg, napi egy szem) és Rivotril ( 0,5 mg, napi két szem). Voltam pszichiáternél, azt mondta lehet kevés az antidepi is és a nyugtató is. Emelni kéne az adagot?
Figyelt kérdés
Emelni nem szívesen emelem az adagot, inkább csökkenteném, de az meg nagyon nehéz. Pszichoterápiát fogok kezdeni.
Tüneteim még: szédülés,hát és mellkas feszítés, nemi szerv remegése ,szúrása és feszítése. Fejem lüktet,szúrkál és bizsereg.
Remegek és ráz a hideg.Depisnek is érzem magam, de szerintem ez a szorongástól lehet.
Aludni és enni tudok, dolgozni is dolgozom, de hamar elfáradok.
Mit tudtok javasolni?
2018. aug. 21. 11:28
1/8 anonim válasza:
Az orvosra hallgass, és ne itt várj választ laikusoktól.
2/8 A kérdező kommentje:
De nem emelte az adagot egyelőre a doki.
2018. aug. 21. 12:20
3/8 anonim válasza:
Akkor ne emeld, de ne is csökkentsd az adagot.
Járj a pszichoterápiára az segít.
4/8 A kérdező kommentje:
oké köszi!
2018. aug. 21. 13:29
5/8 anonim válasza:
Kiegészítő kezelésnek szedj multivitamint vagy B vitamin komplexet. Ezzel nem árthatsz, csak használhat :)
Neten van fent egy csomó relaxációs hanganyag, próbáld ki.
6/8 A kérdező kommentje:
Actival és magnézium+B6 az jó?
Régen szedtem B komplexet, az a sárga kicsi bogyó, arra gondolsz?
2018. aug. 21. 15:41
7/8 Skullflower válasza:
Ha emelnéd az adagot, valószínűleg jobb lenne rövidtávon, hosszabb távon viszont csak egyre jobban kicseszel magaddal. Én azt ajánlom, térj át inkább valamilyen természetes szorongásoldóra (valeriana, citromfű, komló).
8/8 A kérdező kommentje:
De mitől van a remegés,szorongás,fejbizsergés, szívnyomás?
2018. aug. 22. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!