Kényszerképzetem van miért van ez?
Figyelt kérdés
Sok stressz miatt az utóbbi időben kényszerképzetem van arról hogy ha bizonyos dolgok teljesulnek a fejemben adott emberekkel kapcsolatban aki épp eszembejut akkor az illetőnek baja esik rossz dolog történik vele.Végig gondoltam sokszor rájöttem hogy felesleges ilyeneken gondolkozni ,de aztán jött egy olyan gond ,hogy mikor eszembejut mégis akkor a szememben egy úgymond villanást látok mintha a fény megtörne ahogy bele nézek a gond csak az hogy abszolut indokolatlanul mert nincs olyan fény,forrás az adott helyzetben és mindig pont akkor történik ha eszembe jut ilyesmi.Miért lehet ez?2018. aug. 20. 15:28
1/3 A kérdező kommentje:
Amire ki akartam lyukadni hogy ez a villanas mintha megerősítené hogy baj történik úgymond.
2018. aug. 20. 15:32
2/3 anonim válasza:
Kényszergondolatnak tűnhet.
Mindfulness vagy kognitív viselkedésterápia segíthet.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ erre villanásra lehet magyarázat?Lehet nem jo szo a villanásrá nem tudom hogy mondjam olyan mint amikor hirtelen pislogsz csak pislogás nélkül.
2018. aug. 20. 15:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!