Hogy tudnám magam szellemileg felfrissíteni?
próbálj meg beiktatni egy pihenő napot(vagy ha ennyi idő sincs, fél napot), lehet h időveszteségnek tűnik, de hidd el jobb, ha kevesebb időben intenzíven tanulsz, mintha képtelen vagy koncentrálni és így telik el az egész nap.
nem ajánlom a koffeintabletta és egyéb készítmények szedését,ugyanolyan fáradt és kimerült maradsz, csak ébren tart.szóval a természetes pihenés a legjobb módszer
kitartás!!!
egy egyetemista lány
A megoldás:speed!
Nem vicc..,én már sokaktól hallottam,hogy vizsgaidőszakban és vizsgázásnál használtak, és úgy pörgött az agyuk és a beszélőkéjük ha szóbeli is volt,hogy az csak na!
Én még bár vizsgáknál nem próbáltam,de anno én is éltem ilyen szerekkel(speed,eki)és mikor a szer hatása alatt voltam,nagyon "vágott" az agyam és szófosásom volt(egyébként csendes srác vagyok normálban)..,szóval egy próbát megér.
Látom Te még nem próbáltad utolsó...
Az idegi és mentális fáradtság nem egyenlő a fizikai fáradtsággal! Ergo egy kis speed pont jól jönne,hogy kicsit felpörgesse szellemileg!Aztán a vizsgák után ráér majd kipihenni a beach house-on ezt pörgést;)
Nem, nem próbáltam, de hidd el én ugyanazt el tudom érni drog nélkül mint te. Nyilván mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit szed, engem személy szerint nem is zavar, még el sem ítélem, az ő döntése.
DE azért ezt mégsem kéne itt, ezen az oldalon reklámozni. Idetéved egy tizenéves gyerek, mit lát: vizsga = speed. Attól még hogy te tudatosan használod, a legtöbb embernek fogalma sincs a drogokról és szerintem elég személyiségfüggő, hogy kinél alakul ki függőség.
Én hál isten már nem használok semmit,speedet sem...
Amúgy ezt sokan tudják,már aki próbálta,hogy milyen hatása van..ezért irtam,de csak ezért tényleg ne próbálja ki senki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!